hurgada, plaža Svet24.si

Morski pes je do smrti pogrizel še romunsko ...

šolar, šolarka Svet24.si

Fenomen slovenskega znanja: vsi odlični in vsi ...

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

goran dragic 22 dj Ekipa24.si

Zlati kapetan piše zgodovino! Goran Dragić danes...

george-reeves Odkrito.si

Je Georgea Reevesa ubil Superman?

filip flisar monika vuk Ekipa24.si

Ločila se je od Flisarja - zdaj je slovenska ...

ue
ue
1 13.06.2022 09:39:43

Nova okrepitev za zmaje! Olimpiji se je pridružil napadalec iz tujine!

m24.si
V Olimpiji še naprej sestavljajo ekipo za novo sezono.

Zdaj so sklenili sodelovanje še z novincem Chrisom Doderom. Ameriški napadalec, star 26 let in visok 175 centimetrov, je zadnjih pet let igral v ekipi American International College v ligi NCAA, kjer je bil soigralec slovenskega reprezentanta Luka Mavra.

"Chris Dodero bi lahko s svojimi številkami iz NCAA v ZDA naredil dobro zgodbo, a si je želel priti v Evropo in narediti kariero tukaj. Govorimo o fantu, ki je zelo hiter in energičen, izbran je bil za najboljšega obrambnega napadalca, dober je tako v igri z igralcem več kot z igralcem manj. Z njim dobimo igralca, ki je lačen dokazovanja in komaj čaka, da se nam pridruži. Vesel sem, da postaja del naše ekipe, saj s tem pridobivamo dimenzijo, ki nam manjka," je novinca opisal glavni trener Mitja Šivic.

V Tivoliju imajo trenutno v postavi za naslednjo sezono, ko bodo igrali v ligi ICEHl in prvič tudi v ligi prvakov, naslednje igralce: vratarje Žana Usa, Anthonyja Morrona in Luko Kolina, branilce Aljošo Crnoviča, Marka Čepona, Kristjana Čepona, Joono Ervinga, Tineta Klofutarja, Aleksandra Magovca, Carla Neilla, Nejca Stojana ter napadalce Tadeja Čimžarja, Chrisa Dodera, Luko Kalana, Roka Kapla, Gregorja Koblarja, Žigo Panceta, Nika Simšiča, Jako Sodjo, Jako Šturma, Marc-Olivierja Valleranda in Miho Zajca.

Članki iz rubrike