streljanje, fields, koebenhaven Svet24.si

VIDEO: V nakupovalnem središču v Koebenhavnu je ...

vreme, nevihta, oblak, neurje Svet24.si

Arso izdal oranžno opozorilo: prihajajo ...

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

dragic Ekipa24.si

Ste videli, slišali? Dragićev govor soigralcem v...

kosir1 Njena.si

Jure Košir izgubil očeta

goran dragic 22 mm Ekipa24.si

Nič ne bo z združitvijo Dončića in Dragića v ...

sta
sta
0 12.06.2022 21:50:12

Na Jesenice prihaja latvijski napadalec

Profimedia
K hokejistom Sij Acroni Jesenic prihaja nov obraz. V novi sezoni bo jeseniški dres nosil 21-letni latvijski napadalec Rudolfs Polcs, ki je bil član vseh latvijskih reprezentančnih selekcij, v zadnjih letih pa je s svojimi predstavami navduševal v članskih selekcijah klubov Dinamo Riga in Mogo, so sporočili iz jeseniškega kluba.

"V ekipo dodajamo prvega tujega igralca. Glede na našo vizijo, da bomo delali z mladimi igralci, je prostor v naši ekipi zaradi svojega znanja, talenta, delavnosti in človeških lastnosti našel Polcs, ki je bil član vseh reprezentančnih selekcij Latvije. Verjamem, da bo skozi svoje predstave upravičil naše zaupanje in zadovoljil pričakovanja navijačev," je dejal direktor kluba Anže Pogačar.

Svojega navdušenja o prihodu na Jesenice, pa ne skriva niti Polcs: "Da pridem na Jesenice, sem se odločil, ker sem slišal veliko o njih. Dejstvo je, da gre za klub, v katerem se bom lahko še bolj razvijal in nadgrajeval svoje hokejsko znanje. Moj glavni cilj je, da se z ekipo povežemo in osvojimo pokal alpske hokejske lige."

Članki iz rubrike