mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
0 13.01.2022 14:53:11

NOVA OKREPITEV ZA OLIMPIJO! Tokrat v zmajevo gnezdo prihaja Slovenec!

Domen Jančič
Še en novinec med zmaji.

Hokejisti SŽ Olimpije so dobili novega soigralca. Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, se je ekipi pridružil Rok Kapel, ki v Ljubljano prihaja iz celovškega KAC-a.

"Kapel je mlad slovenski igralec, ki se je zadnje tri sezone kalil v celovškem KAC, kjer je bil v AHL med najboljšimi Slovenci. Zanimivo je, da ga niso vpoklicali v prvo ekipo. Ima izkušnjo iz tujine, je motiviran. K nam prihaja željan dokazovanja, 'lačen', ima kakovosten strel in podajo, profesionalen odnos do dela in zagotovo nam bo dal globino. Če bo znal izkoristiti priložnost, smo kot ekipa z njim veliko pridobili," je prihod novega igralca pospremil trener Mitja Šivic.



"Želel sem si igrati stopnico višje in s prihodom v Ljubljano se mi je odprla ta priložnost. Olimpija ima odlično ekipo in želim ji pomagati po svojih najboljših močeh. Veselim se novega izziva, motivacije mi zagotovo ne manjka," je povedal 22-letni napadalec Kapel, ki je bil v Celovcu od leta 2019, pred tem se je dve leti kalil v Nemčiji pri Kölnu in Landshutu.

Ljubljančane v petek ob 19.15 čaka gostovanje v Gradcu pri Graz99ers, v soboto ob 19.45 v Tivoli prihajajo Dornbirn Bulldogs, v ponedeljek ob 19.45 pa se bodo v četrtfinalu državnega prvenstva merili s HD Hidria Jesenice.

Članki iz rubrike