Zvone Černač Svet24.si

Zaradi odločitve ministrov občine ob 16 ...

princ harry, meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da se ne vrne več na ...

pct, pct potrdilo, covidno potrdilo Svet24.si

Morajo inšpektorji res med goste v času ...

tito pacient ukc lj wiki Reporter.si

Ostarelemu Titu naj bi menjali kri - so ga pokonci...

janez jansa blaginja pl Necenzurirano

Ne zaradi opozicije, vaše neto plače ne bodo ...

suzana perman sinkova ročica Njena.si

'S Suzano sva zelo vesela najinega malega čudeža...

inter handanovic pokal Ekipa24.si

ŠKANDAL! Juventus zahteva ponovitev tekme z ...

ue
ue
0 13.01.2022 14:53:11

NOVA OKREPITEV ZA OLIMPIJO! Tokrat v zmajevo gnezdo prihaja Slovenec!

Domen Jančič
Še en novinec med zmaji.

Hokejisti SŽ Olimpije so dobili novega soigralca. Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, se je ekipi pridružil Rok Kapel, ki v Ljubljano prihaja iz celovškega KAC-a.

"Kapel je mlad slovenski igralec, ki se je zadnje tri sezone kalil v celovškem KAC, kjer je bil v AHL med najboljšimi Slovenci. Zanimivo je, da ga niso vpoklicali v prvo ekipo. Ima izkušnjo iz tujine, je motiviran. K nam prihaja željan dokazovanja, 'lačen', ima kakovosten strel in podajo, profesionalen odnos do dela in zagotovo nam bo dal globino. Če bo znal izkoristiti priložnost, smo kot ekipa z njim veliko pridobili," je prihod novega igralca pospremil trener Mitja Šivic."Želel sem si igrati stopnico višje in s prihodom v Ljubljano se mi je odprla ta priložnost. Olimpija ima odlično ekipo in želim ji pomagati po svojih najboljših močeh. Veselim se novega izziva, motivacije mi zagotovo ne manjka," je povedal 22-letni napadalec Kapel, ki je bil v Celovcu od leta 2019, pred tem se je dve leti kalil v Nemčiji pri Kölnu in Landshutu.

Ljubljančane v petek ob 19.15 čaka gostovanje v Gradcu pri Graz99ers, v soboto ob 19.45 v Tivoli prihajajo Dornbirn Bulldogs, v ponedeljek ob 19.45 pa se bodo v četrtfinalu državnega prvenstva merili s HD Hidria Jesenice.

Članki iz rubrike