mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

klemen-jaklic_us Necenzurirano

Ustavni sodnik gradi milijonsko vilo, živi pa v ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
8 25.06.2020 13:28:36

LEGENDARNI Goran Ivanišević je OGORČEN! Besede, ki jih je izrekel o Novaku Đokoviću, TRESEJO REGIJO!

Reuters
Oglasil se je tudi Goran Ivanišević.

Novak Đoković je zaradi organizacije Adrie Toura tarča kritik. Napadajo ga mediji, napadajo ga teniški kolegi, napadajo ga politiki ... Pravzaprav vsi. Zgolj redki so takšni, ki so stopili Srbu v bran. Ali ki vsaj želijo na situacijo pogledati z malce distance, brez napadov. Takšen je bil denimo legendarni hrvaški košarkar Dino Rađa. 

Zdaj se je oglasil tudi legendarni hrvaški tenisač Goran Ivanišević, ki je trenutno del štaba Novaka Đokovića in opravlja delo enega od trenerjev, bil pa je tudi direktor turnirja v Zadru, ki zaradi okužb s koronavirusom ni bil izpeljan do konca. "Po bitki je lahko biti general. Zdaj so vsi zelo pametni, veliko jih napada Novaka. To je zelo popularno, kot da so komaj čakali njegovo napačno potezo. Novak je poskušal narediti nekaj velikega, nekaj, kar je imelo humanitarni značaj, po tem, ko smo bili vsi skupaj zaprti zadnje tri mesece," je dejal Ivanišević. 

In priznal, da so se v nočnem klubu v Beogradu vsi skupaj malce preveč sprostili. "Lahko sprejmem tezo, da to zares ni bilo potrebno, toda vsak igralec je storil tako, kot je želel. Nihče ni nikogar silil, da pride v ta klub, nihče ni koga silil, da pleše ali si sleče majico," je bil kot vedno neposreden Ivanišević. "Kako lahko nekdo reče, da so se ljudje tam okužili? Marco Panichi, Novakov kondicijski trener, sploh ni bil na tej zabavi, pa je okužen. Jaz sem bil z njim v Beogradu vsak dan skoraj dva tedna, on je bil pozitiven na testu, jaz pa dvakrat negativen. Ali mi lahko nekdo to pojasni? Miljan Amanović, Novakov fizioterapevt, je delal terapije za komolec Grigroja Dimitrova v Zadru, in to ne samo enkrat, pa je tudi njegov test negativen," je še dodal Ivanišević. 

Slednji je komentiral tudi opazke, da želijo Đokovića zamenjati z mesta predsednika sveta igralcev ATP. "Iskreno bi si želel, da ga zamenjajo. Karkoli naredi, ni dobro. Vsi ga napadajo, kar je zanj zelo izčrpavajoče, saj poskuša narediti nekaj dobrega za vsakogar," je zaključil Ivanišević. 

Članki iz rubrike