ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

hu
hu
2 16.06.2020 15:47:34

Afera ANONIMNO PISMO: po igralcih se je odzvalo še VODSTVO Jesenic!

Jurij Kodrun
HDD Jesenice so se vendarle odzvale na pismo, ki smo ga, skupaj s pogodbo za sezono 2020/21, prejeli na naše uredništvo.

Trajalo je nekaj časa, pa vendar, vodstvo hokejskega kluba z Jesenic se je danes popoldne vendarle odzvalo na anonimno pismo, ki smo ga v ponedeljek z navadno pošto dobili tudi na našo redakcijo.


»Anonimno pismo, ki je bilo 15. junija 2020 posredovano na najrazličnejše naslove, je bilo več kot očitno posredovano zgolj z enim samim namenom – zlonamernim namenom očrnitve trenutnega vodstva kluba ter demotivacije ekipe pred pričetkom nove sezone.

Verjamemo, da pismo, ki naj bi ga poslali naši igralci, ni bilo poslano iz naslova naše garderobe, zato vseh drugih navedb, katerih namen je bil zlonamerna očrnitev trenutnega vodstva kluba ter demotivacija ekipe pred pričetkom nove sezone, ne bomo komentirali. Takšni 'udarci' nas delajo le še močnejše in bolj povezane!

V naši garderobi vlada odlično vzdušje in fantje se pridno in motivirano pripravljajo na novo sezono. Izjavo na poslano anonimno pismo pa so podali tudi igralci, saj omenjeno smatrajo tudi kot napad na njih same.

Poleg tega je avtor anonimnega sporočila želel očrniti tudi ime našega glavnega pokrovitelja, kar kaže na njegov očiten zlonameren namen – da želi škoditi delovanju kluba! Našemu generalnemu pokrovitelju se za vso podporo iskreno zahvaljujemo,« so zapisali na Ledarski 4.

Članki iz rubrike