ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

bk
bk
1 15.06.2020 18:50:58

VROČA NOVICA iz Ljubljane!! OLIMPIJA v ligo EBEL? SVEŽE informacije povedo VSE!!!

Martin Metelko
Bo Slovenske železnice Olimpija znova del najboljšega regionalnega tekmovanja?

Da so hokejisti SŽ Olimpije pripravljeni na nov, velik korak, je že nekaj časa jasno, liga EBEL, ki se bo po novem imenovala liga BAHEL, pa je zmajem z vsakim dnem bližje.

Navijači so lahko vedno bolj nestrpni, kajti svoje moštvo si želijo spremljati na višji ravni kot je liga AHL, in po naših najbolj svežih, današnjih informacijah, SŽ Olimpija pa zdaj res ni več veliko oddaljena od razširjenega avstrijskega tekmovanja.

V ponedeljek popoldne je namreč znova potekal sestanek vodstva ljubljanskega kluba ter dveh predstavnikov lige BAHEL, kjer sta, po naših informacijah, obe strani uspeli narediti še večje korake k uresničitvi tega velikega cilja.

Kot smo izvedeli, je liga BAHEL zeleno-belim stopila nasproti z več konkretnimi kompromisi, seveda finančne narave, in pri SŽ Olimpiji so s temi izredno zadovoljni in pravijo, da je zadeva praktično odločena.

Uradno na Celovški, kjer so blizu podpisa pogodbe s še dvema novima sponzorjema, še ničesar nočejo potrditi, toda dogovor je res blizu, tako blizu v tem času še ni bil, in verjeti je, da bo ta teden v slovenskem hokeju postal nekaj posebnega, da bomo imeli v naši deželi znova predstavnika v najmočnejšem regionalnem hokejskem tekmovanju!

Značke: olimpija, ebel, hokej

Članki iz rubrike