duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

bencin gorivo, dizel Svet24.si

Čakate na morebitne jutrišnje ugodnejše cene ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

Milan Krek, tiskovna konferenca Svet24.si

Kacin se je brez pooblastila opravičil v imenu ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

ou
ou
1 03.01.2020 11:56:27

Hokejisti Olimpije prepevali z Vilijem Resnikom

Hokejisti Slovenskih železnic Olimpija so decembra trdo trenirali, trener Gregor Polončič jim je pripravil program napornih treningov. A fantje so dokazali, da se znajo kljub trdemu delu tudi športniki zabavati, si popestriti treninge in naporen tekmovalni ritem.

Medtem ko se je večina populacije predajala veselemu decembru, so si simpatični hokejisti svoje treninge v ledni dvorani Tivoli popestrili s prepevanjem. Na njihovem repertoarju se je najpogosteje znašla že skoraj ponarodela Božična noč. Fantje so posnetke delili tudi na družbenih omrežjih, poželi nemalo pozitivnih odzivov svojih navijačev in sledilcev. Dokazali, da niso spretni le na ledu, ampak znajo tudi odlično zapeti. Hkrati pa pokazali, kako pomemben za uspeh je ekipni duh in odlično vzdušje v ekipi. Navsezadnje aktualni prvaki Alpske hokejske lige trdno vztrajajo na prvem mestu.

Na zadnji domači tekmi v preteklem letu, ki so jo kronali z zmago, jih je po tekmi na ledu presenetil Vili Resnik. Skupaj so zapeli Božično noč in poželi navdušenje obiskovalcev Hale Tivoli. Vili Resnik, ki je velik športni navdušenec, spremlja tudi hokejske uspehe, je pohvalil pevski talent ljubljanskih hokejistov. Še posebej pa je bil navdušen, da fantje za svojo sprostitev in motivacijo izbirajo pesmi slovenskih glasbenikov.

"Sprva smo si s prepevanjem malo za hec popestrili le treninge. Potem pa smo se odločili, da našim navijačem v zahvalo, ker nas podpirajo tudi v naših najtežjih trenutkih, tudi zapojemo. Veseli smo, da se nam je pridružil Vili Resnik," je povedal Aleš Mušič, kapetan hokejistov Olimpije. Hokejisti pa že razmišljajo o naslednjih pevskih izzivih.

Hokejisti in Vili Resnik 2

Značke: olimpija, resnik, hokej

Članki iz rubrike