Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ou
ou
1 03.01.2020 11:56:27

Hokejisti Olimpije prepevali z Vilijem Resnikom

Hokejisti Slovenskih železnic Olimpija so decembra trdo trenirali, trener Gregor Polončič jim je pripravil program napornih treningov. A fantje so dokazali, da se znajo kljub trdemu delu tudi športniki zabavati, si popestriti treninge in naporen tekmovalni ritem.

Medtem ko se je večina populacije predajala veselemu decembru, so si simpatični hokejisti svoje treninge v ledni dvorani Tivoli popestrili s prepevanjem. Na njihovem repertoarju se je najpogosteje znašla že skoraj ponarodela Božična noč. Fantje so posnetke delili tudi na družbenih omrežjih, poželi nemalo pozitivnih odzivov svojih navijačev in sledilcev. Dokazali, da niso spretni le na ledu, ampak znajo tudi odlično zapeti. Hkrati pa pokazali, kako pomemben za uspeh je ekipni duh in odlično vzdušje v ekipi. Navsezadnje aktualni prvaki Alpske hokejske lige trdno vztrajajo na prvem mestu.

Na zadnji domači tekmi v preteklem letu, ki so jo kronali z zmago, jih je po tekmi na ledu presenetil Vili Resnik. Skupaj so zapeli Božično noč in poželi navdušenje obiskovalcev Hale Tivoli. Vili Resnik, ki je velik športni navdušenec, spremlja tudi hokejske uspehe, je pohvalil pevski talent ljubljanskih hokejistov. Še posebej pa je bil navdušen, da fantje za svojo sprostitev in motivacijo izbirajo pesmi slovenskih glasbenikov.

"Sprva smo si s prepevanjem malo za hec popestrili le treninge. Potem pa smo se odločili, da našim navijačem v zahvalo, ker nas podpirajo tudi v naših najtežjih trenutkih, tudi zapojemo. Veseli smo, da se nam je pridružil Vili Resnik," je povedal Aleš Mušič, kapetan hokejistov Olimpije. Hokejisti pa že razmišljajo o naslednjih pevskih izzivih.

Hokejisti in Vili Resnik 2

Značke: olimpija, resnik, hokej

Članki iz rubrike