ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

ou
ou
1 03.01.2020 11:56:27

Hokejisti Olimpije prepevali z Vilijem Resnikom

Hokejisti Slovenskih železnic Olimpija so decembra trdo trenirali, trener Gregor Polončič jim je pripravil program napornih treningov. A fantje so dokazali, da se znajo kljub trdemu delu tudi športniki zabavati, si popestriti treninge in naporen tekmovalni ritem.

Medtem ko se je večina populacije predajala veselemu decembru, so si simpatični hokejisti svoje treninge v ledni dvorani Tivoli popestrili s prepevanjem. Na njihovem repertoarju se je najpogosteje znašla že skoraj ponarodela Božična noč. Fantje so posnetke delili tudi na družbenih omrežjih, poželi nemalo pozitivnih odzivov svojih navijačev in sledilcev. Dokazali, da niso spretni le na ledu, ampak znajo tudi odlično zapeti. Hkrati pa pokazali, kako pomemben za uspeh je ekipni duh in odlično vzdušje v ekipi. Navsezadnje aktualni prvaki Alpske hokejske lige trdno vztrajajo na prvem mestu.

Na zadnji domači tekmi v preteklem letu, ki so jo kronali z zmago, jih je po tekmi na ledu presenetil Vili Resnik. Skupaj so zapeli Božično noč in poželi navdušenje obiskovalcev Hale Tivoli. Vili Resnik, ki je velik športni navdušenec, spremlja tudi hokejske uspehe, je pohvalil pevski talent ljubljanskih hokejistov. Še posebej pa je bil navdušen, da fantje za svojo sprostitev in motivacijo izbirajo pesmi slovenskih glasbenikov.

"Sprva smo si s prepevanjem malo za hec popestrili le treninge. Potem pa smo se odločili, da našim navijačem v zahvalo, ker nas podpirajo tudi v naših najtežjih trenutkih, tudi zapojemo. Veseli smo, da se nam je pridružil Vili Resnik," je povedal Aleš Mušič, kapetan hokejistov Olimpije. Hokejisti pa že razmišljajo o naslednjih pevskih izzivih.

Hokejisti in Vili Resnik 2

Značke: olimpija, resnik, hokej

Članki iz rubrike