Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
1 27.10.2019 20:56:25

Jeseničani z novim vratarjem

Martin Metelko
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so dobili vratarsko okrepitev. Iz jeseniškega kluba so danes sporočili, da so sklenili pogodbo s Francozom Antoinom Bonvalotom.

Dan po derbiju z Ljubljančani, ki so ga Jeseničani izgubili po kazenskih strelih s 3:4 - zanje je bil to že četrti poraz po dodatnem delu na zadnjih petih tekmah alpske lige - so se v taboru železarjev odločili za tujega vratarja.


Bonvalot je bil v mlajših kategorijah član francoske reprezentance, večino kariere je preživel v Grenoblu, kjer je še v lanski sezoni opravljal vlogo drugega vratarja. Pred letošnjo sezono je prestopil v Lyon kot prvi vratar, a je medtem ostal brez kluba, saj se je Lyon zaradi finančnih težav preselil v četrto francosko ligo, so novo okrepitev predstavili v klubu.

"Odločili smo se, da pripeljemo novega vratarja. Predvsem zaradi tega, ker vidimo, da smo zelo blizu, v vratih pa imamo Žigo, ki je še vedno zelo mlad in je pred njim še lepa prihodnost, a je mogoče ta preskok zanj še prevelik. Ekipa ne igra slabo in z nekaj sreče bi bili danes veliko višje na lestvici. Zato smo se odločili, da pripeljemo vratarja, ki nam bo znal pomagati," je o novem vratarju za klubsko spletno stran dejal trener Mitja Šivic in dodal: "Ve, kam prihaja in je zelo motiviran. Kljub temu, da mu nismo ponudili finančno tako dobre ponudbe kot drugod, se je odločil za prihod k nam."

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike