martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

STA
STA
1 27.10.2019 20:56:25

Jeseničani z novim vratarjem

Martin Metelko
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so dobili vratarsko okrepitev. Iz jeseniškega kluba so danes sporočili, da so sklenili pogodbo s Francozom Antoinom Bonvalotom.

Dan po derbiju z Ljubljančani, ki so ga Jeseničani izgubili po kazenskih strelih s 3:4 - zanje je bil to že četrti poraz po dodatnem delu na zadnjih petih tekmah alpske lige - so se v taboru železarjev odločili za tujega vratarja.

Bonvalot je bil v mlajših kategorijah član francoske reprezentance, večino kariere je preživel v Grenoblu, kjer je še v lanski sezoni opravljal vlogo drugega vratarja. Pred letošnjo sezono je prestopil v Lyon kot prvi vratar, a je medtem ostal brez kluba, saj se je Lyon zaradi finančnih težav preselil v četrto francosko ligo, so novo okrepitev predstavili v klubu.

"Odločili smo se, da pripeljemo novega vratarja. Predvsem zaradi tega, ker vidimo, da smo zelo blizu, v vratih pa imamo Žigo, ki je še vedno zelo mlad in je pred njim še lepa prihodnost, a je mogoče ta preskok zanj še prevelik. Ekipa ne igra slabo in z nekaj sreče bi bili danes veliko višje na lestvici. Zato smo se odločili, da pripeljemo vratarja, ki nam bo znal pomagati," je o novem vratarju za klubsko spletno stran dejal trener Mitja Šivic in dodal: "Ve, kam prihaja in je zelo motiviran. Kljub temu, da mu nismo ponudili finančno tako dobre ponudbe kot drugod, se je odločil za prihod k nam."

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike