Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
2 05.07.2019 15:25:40

Padla je težko pričakovana ODLOČITEV: Kje bodo nastopali Jeseničani? Kljub težavam sprejeli to odločitev ...

Jurij Kodrun
Iz hokejskega kluba Jesenice so sporočili, da bodo v prihajajoči sezoni igrali v alpski ligi, državnem prvenstvu in pokalu Slovenije. Vodstvo kluba trenutno išče trenerja, predsednika in pokrovitelje, s katerimi bodo tvorili pozitivno jeseniško zgodbo tudi v prihodnje.

"V zadnjih nekaj mesecih so se nad jeseniškim hokejem zopet pojavili črni oblaki, ki so napovedovali nov, žalosten konec kluba, ki je v vsej svoji zgodovini obstoja v tujino izstrelil kar nekaj odličnih hokejistov, ki so tvorili tudi osrčje slovenske hokejske reprezentance. Z veseljem sporočamo, da je v zadnjem mesecu dni, po nešteto sestankih in pogovorih, vendarle zmagal razum. Članska ekipa HDD Sij Acroni Jesenice se je tudi v prihajajoči sezoni prijavila tako v alpsko ligo, kot tudi v državno prvenstvo in pokal Slovenije," so v izjavi za javnost na spletni strani kluba zapisali Jeseničani.

"Bo pa ekipa zagotovo deležna nekaj sprememb in bo temeljila na domačih, slovenskih igralcih, ki igrajo tako doma kot tudi v tujini. Trenutno smo v fazi iskanja trenerja, ki bo to mlado, nadarjeno in hokeja željno generacijo oblikoval v odlične hokejiste, ki bodo v prihodnosti zopet v ponos jeseniškemu hokeju. Ravno tako pa se še vedno iščejo nov predsednik in novi partnerji oziroma pokrovitelji, ki bi skupaj z nami tvorili pozitivno zgodbo tudi v prihodnje," še piše v izjavi za javnost.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike