krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

1704374490-mm2-0899-1704374452059 Njena.si

To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

STA
STA
0 26.04.2019 13:01:39

Po porazu z OLIMPIJO trener RODMAN zapušča Jesenice: Nisem ponosen na ...

Jurij Kodrun
Dan po koncu finala državnega prvenstva v hokeju je Marcel Rodman sporočil, da ne bo več trener Sija Acronija Jesenic. Njegova ekipa je po porazu z 2:5 na drugi tekmi izgubila letošnji finale proti SŽ Olimpiji.

Kot so danes sporočili v jeseniškem klubu, bo Marcel Rodman po končani sezoni na Jesenicah zapustil vrste železarjev in se v prihodnji sezoni odpravil na trenersko delo v tujino.


Nekdanji izvrstni slovenski reprezentant je trenerski izziv na Jesenicah sprejel decembra, ko so v klubu zamenjali dotedanjega trenerja Gabra Glaviča. Rodman je ekipo pripeljal do polfinala alpske lige, kjer je nato v petih tekmah klonila proti Pustertalu iz Brunica, v finalu DP pa je po zmagi s 4:2 na prvi tekmi jeseniška zasedba klonila z 2:5 in pristala na drugem mestu.

"Najprej bi se rad zahvalil klubu za zadnjih pet mesecev. Rad bi se zahvalil Anžetu Pogačarju za zaupanje in dano priložnost, da sem svojo trenersko kariero, tako kot igralsko, začel na Jesenicah. Z veseljem sem deloval skupaj z Alešem Burnikom in Petrom Škrabljem ter z vsakim igralcem posebej in vsemi skupaj. Od vsakega sem se nekaj naučil, in za to izkušnjo sem zelo hvaležen. Želel bi si, da bi se sezona končala na drugačen način. Na koncu smo bili prekratki tako v alpski ligi kot v državnem prvenstvu. Zmanjkalo nam je malo, pa vendarle veliko. Na rezultat ne morem biti ponosen, ponosen pa sem na naše delo. Dokazali smo, da je napredek možen, vendar le s trdim delom ter profesionalnem odnosom," je v izjavi za spletno stran jeseniškega kluba dejal Rodman.

Značke: hokej, dp

Članki iz rubrike