Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
1 15.01.2019 21:41:32

Jeseničani proti Salzburgu streljali s praznimi naboji

alesfevzer.com
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so v tekmi alpske lige gostovali v Salzburgu pri mladi ekipi Red Bulla in izgubili z 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).

S temi tekmeci so se in se še bodo v teh dneh dodobra spoznali. Prav mladi Salzburžani so bili tisti, ki so pred desetimi dnevi v Podmežakli slovenske prvake premagali s 4:3, ista tekmeca pa se bosta pomerila še enkrat čez štiri dni, ko bodo gostitelji Jeseničani.


Hokejisti Sija Acronija Jesenic so medtem 12. januarja v Val Gardeni dosegli prvo letošnjo zmago, gostitelje so premagali s 6:5.

Danes so mladi Salzburžani ponovili uspeh izpred devetih dni in Jeseničane celo pustili na ničli. Strelsko nerazpoložene goste - igrali so precej oslabljeni, na pot v Salzburg je zaradi poškodb in bolezni odšlo samo 20 igralcev - so domači prvič kaznovali v sedmi minuti, ko so imeli na ledu igralca več, prednost so podvojili na polovici tekme, v resnih težavah pa so bili gostje po 0:3 v 46. minuti. Sledili sta še dve kazni pri Jeseničanih, prednost 5-3 pa so domači izkoristili za še en zadetek in končnih 4:0.

Značke: hokej, jesenice, salzburg, ahl

Članki iz rubrike