miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

rebecca Svet24.si

Glavni osumljenec za izginotje 15-letne Rebecce ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

bk
bk
0 13.12.2018 15:21:57

Na preizkušnji pri SŽ Olimpiji STARI ZNANEC ljubljanskega občinstva

arhiv Ekipe SN
Hokejisti Slovenskih železnic Olimpije se med tekmovalnim premorom pripravljajo na drugi del sezone, ki se bo za zmaje nadaljevala v ponedeljek, ko bodo v državnem prvenstvu gostovali pri Mariboru.

Do konca meseca pa so se zdaj v taboru pokalnih prvakov odločili, da v svojih vrstah preizkusijo sicer nekdaj že člana Olimpije, napadalca Žiga Pešuta.

Mariborčan je del lanske sezone preživel v drugi nemški ligi pri Bayreuthu, vendar pa se je ta zanj zaradi poškodbe kolena hitro končala, že konec lanskega oktobra. Kasneje je Pešut prestal tudi operacijo, to sezono pa je imel 26-letni napadalec precej težav pri iskanju delodajalca.

Zdaj so se v Ljubljani, kjer je že preživel štiri sezone – zadnje štiri, ko je propadla Olimpija igrala v ligi EBEL –, odločili, da mu dajo priložnost za dokazovanje in so ga tudi že registrirali za igranje tako v DP kot v ligi AHL.

"Vesel sem, da treniram s to ekipo, da sem na preizkušnji pri Olimpiji. Verjamem, da se bomo dobro ujeli in da bom ekipi lahko pomagal tudi v nadaljevanju sezone," je dejal Žiga Pešut.

Galerija
Značke: sž-olimpija, ahl, pešut

Članki iz rubrike