Jennifer Lopez Odkrito.si

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

MEGLA Svet24.si

Tedenski horoskop: naprej po poti, čeprav ...

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

janković_lokalne volitve 18 Svet24.si

Janković slavi, Janša pa o tem, kdo ga lahko ...

lakner1 - foto Andrej Kriz Svet24.si

Za 30 kilogramov lažji pevec Žiga Lakner se ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

bk
bk
1 04.07.2018 11:08:32

PRESENEČENJE in pol! Na Jesenicah bomo še naprej spremljali veliko okrepitev!

www.alesfevzer.com
Železarji so sklenili nov dogovor z izredno pomembnim členom moštva.

Na Jesenice se bo namreč avgusta vrnil najboljši vratar lige AHL v lanski sezoni, 28-letni Clarke Saunders. Clarke je vratar, ki je s svojimi neverjetnimi obrambami hitro osvojil srca jeseniških navijačev.

Hobotnica iz dežele hokeja je sicer v prvi sezoni v rednem delu alpske lige odigral 34 tekem, njegov odstotek ubranjenih strelov pa je znašal 93, v končnici je tega še izboljšal, na osmih tekmah je ubranil kar 93,5 odstotkov strelov.

Njegove odlične predstave so vzbudile pozornost številnih klubov iz tujine, a se je Clarke vendarle odločil, da ostane na Jesenicah. "Glavni razlog, da ostajam, je v tem, da sem zares užival v tej ekipi in v vzdušju. Navijači so me odlično sprejeli, zdaj pa bi se jim rad oddolžil s še eno odlično sezono."

saunders
Martin Metelko

Predsednik Anže Pogačar je bil ob podpisu pogodbe navdušen: "Veseli me dejstvo, da smo po nekaj letih prišli do točke, ko si odlični tuji igralci želijo ostati na Jesenicah več kot samo eno sezono. Clarke Saunders je kvaliteten vratar in karakterno odlična oseba. Z lanskimi odličnimi predstavami si je priboril kar nekaj ponudb drugih klubov, vendar je s podpisom nove pogodbe z nami pokazal pripadnost našemu klubu. Verjamem, da bo tudi v novi sezoni visoka ovira za nasprotne napadalce ter, da bo s trdim delom in poštenim odnosom vzor ostalim članom ekipe."

Galerija

Članki iz rubrike