rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

Budva, plaža Svet24.si

VIDEO: Bitka za ležalnik na plaži

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

henrik 3 Njena.si

Osupljivo: Henrik nekoč in danes

bk
bk
1 04.07.2018 11:08:32

PRESENEČENJE in pol! Na Jesenicah bomo še naprej spremljali veliko okrepitev!

www.alesfevzer.com
Železarji so sklenili nov dogovor z izredno pomembnim členom moštva.

Na Jesenice se bo namreč avgusta vrnil najboljši vratar lige AHL v lanski sezoni, 28-letni Clarke Saunders. Clarke je vratar, ki je s svojimi neverjetnimi obrambami hitro osvojil srca jeseniških navijačev.

Hobotnica iz dežele hokeja je sicer v prvi sezoni v rednem delu alpske lige odigral 34 tekem, njegov odstotek ubranjenih strelov pa je znašal 93, v končnici je tega še izboljšal, na osmih tekmah je ubranil kar 93,5 odstotkov strelov.

Njegove odlične predstave so vzbudile pozornost številnih klubov iz tujine, a se je Clarke vendarle odločil, da ostane na Jesenicah. "Glavni razlog, da ostajam, je v tem, da sem zares užival v tej ekipi in v vzdušju. Navijači so me odlično sprejeli, zdaj pa bi se jim rad oddolžil s še eno odlično sezono."

saunders
Martin Metelko

Predsednik Anže Pogačar je bil ob podpisu pogodbe navdušen: "Veseli me dejstvo, da smo po nekaj letih prišli do točke, ko si odlični tuji igralci želijo ostati na Jesenicah več kot samo eno sezono. Clarke Saunders je kvaliteten vratar in karakterno odlična oseba. Z lanskimi odličnimi predstavami si je priboril kar nekaj ponudb drugih klubov, vendar je s podpisom nove pogodbe z nami pokazal pripadnost našemu klubu. Verjamem, da bo tudi v novi sezoni visoka ovira za nasprotne napadalce ter, da bo s trdim delom in poštenim odnosom vzor ostalim članom ekipe."

Galerija

Članki iz rubrike