Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

bk
bk
1 04.07.2018 11:08:32

PRESENEČENJE in pol! Na Jesenicah bomo še naprej spremljali veliko okrepitev!

www.alesfevzer.com
Železarji so sklenili nov dogovor z izredno pomembnim členom moštva.

Na Jesenice se bo namreč avgusta vrnil najboljši vratar lige AHL v lanski sezoni, 28-letni Clarke Saunders. Clarke je vratar, ki je s svojimi neverjetnimi obrambami hitro osvojil srca jeseniških navijačev.

Hobotnica iz dežele hokeja je sicer v prvi sezoni v rednem delu alpske lige odigral 34 tekem, njegov odstotek ubranjenih strelov pa je znašal 93, v končnici je tega še izboljšal, na osmih tekmah je ubranil kar 93,5 odstotkov strelov.

Njegove odlične predstave so vzbudile pozornost številnih klubov iz tujine, a se je Clarke vendarle odločil, da ostane na Jesenicah. "Glavni razlog, da ostajam, je v tem, da sem zares užival v tej ekipi in v vzdušju. Navijači so me odlično sprejeli, zdaj pa bi se jim rad oddolžil s še eno odlično sezono."

saunders
Martin Metelko

Predsednik Anže Pogačar je bil ob podpisu pogodbe navdušen: "Veseli me dejstvo, da smo po nekaj letih prišli do točke, ko si odlični tuji igralci želijo ostati na Jesenicah več kot samo eno sezono. Clarke Saunders je kvaliteten vratar in karakterno odlična oseba. Z lanskimi odličnimi predstavami si je priboril kar nekaj ponudb drugih klubov, vendar je s podpisom nove pogodbe z nami pokazal pripadnost našemu klubu. Verjamem, da bo tudi v novi sezoni visoka ovira za nasprotne napadalce ter, da bo s trdim delom in poštenim odnosom vzor ostalim članom ekipe."

Galerija

Članki iz rubrike