Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

bk
bk
0 26.06.2018 11:52:56

Tudi mladi trio ostaja na Jesenicah, izkušeni branilec pa ne

www.alesfevzer.com
V pravkar končani sezoni je trener Glavič priložnost za dokazovanje ponudil kar nekaj mladim hokejistom, ki so se izkazali s svojo borbenostjo in nepopustljivostjo na ledu.

Prav velik izbor hokejistov pa se je izkazal za odlično, marsikdaj tudi odločilno potezo. Sezono pa bo treba letos še nadgraditi, mladim hokejistom bo zopet potrebno nameniti veliko igralnega časa, saj bodo le tako lahko napredovali in se razvili v odlične hokejiste. Tega se zavedajo tudi v trenerskem štabu naših prvakov, zato bo kar nekaj mladih hokejistov ostalo na Jesenicah.

V prihodnji sezoni bomo v rdečem dresu tako še naprej gledali Blaža Tomaževiča, Jaka Sodja in Gašperja Glaviča. Vsi trije so v prejšnji sezoni odigrali večino tekem, svoj čas, ki so ga preživeli na ledu pa so odlično izkoristili.

Blaž je sezono končal s 40 točkami (16 zadetkov, 24 asistenc), Jaka s 23 točkami (11 zadetkov, 12 asistenc), Gašper pa s 26 točkami (11 zadetkov, 15 asistenc) v vseh tekmovanjih. Jaka Sodja je kot prvi osvojil tudi naziv najboljšega mladega hokejista v rednem delu lige AHL.

Ekipo Jesenic pa bo po dveh sezonah zapustil branilec Aleksandar Magovac, ki se seli v francoski Grenoble, kjer bo moči združil s slovenskim trenerjem Terglavom in napadalcem Boštjanom Goličičem.

Članki iz rubrike