evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
10 28.01.2024 16:56:20

Presrečni Timi Zajc je razkril, kaj se je dogajalo v zakulisju: Ko je Domen odrinil, smo se vsi ustrašili ...

Profimedia
Slovenski smučarski skakalci Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc so na svetovnem prvenstvu v poletih na Kulmu ubranili ekipni naslov iz Vikersunda 2022.

Po tekmi je v slovenskem taboru seveda vladalo veselje, še posebej vesel pa je bil Timi Zajc, ki je dan prej zaradi slabih razmer izgubil zmago v posamični konkurenci. "Zelo sem vesel, odleglo mi je, naredili smo največ, kar smo lahko. Ko je Domen odrinil, smo se vsi ustrašili, a je prav on naredil največjo razliko. Ko sem jaz pri svojem poletu videl zeleno črto, sem si rekel, dovolj je," je o razpletu tekme za nacionalno televizijo povedal Zajc.

Veselja ni skrival niti najstarejši v slovenski vrsti Peter Prevc. "Zelo smo veseli. Mislim, da je največje delo danes opravil Domen, ki je nastopil v tretji skupini, ko nihče ni mogel čez 200 metrov. V poletih smo Slovenci očitno res dobri," je v smehu dejal Peter Prevc, ki je osvojil svoje tretjo zlato, skupaj pa je to že njegova peta kolajna na SP letalcev.

"Vse se je izšlo, tako da smo res veseli. Dokler Domen ni pristal, sva bila s Petrom precej na trnih. Bilo je precej živčno. Za Timija smo pa vsi trije vedeli, da je sposoben tekmo varno pripeljati domov, tako da ni bilo takšne treme," pa je po nastopu dejal Kos.

Članki iz rubrike