zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

(mf)
(mf)
0 31.03.2022 10:47:07

Curling: prvo mesto v Ljubljano, pokal prvič ženskam

Zmagovita ekipa Veriga curling team iz Ljubljane
Anže Kovač
Na drsališču Velenje uradni zaključni curling turnir poteka že od leta 2014. Od prvega ima odličen obisk, v tem času pa se je preimenoval v Velenje Open.

Vsako pomlad za ledeno ploskev poskrbi približno deset članov Hokejskega kluba Velenje, led pa je z leti pripravljen na profesionalni ravni, ki igralcem ponuja kakovostno igro in napet boj za končno zmago. Na velenjskem turnirju igrajo tudi člani mladinskih, članskih in ženskih reprezentanc, tako da je igra poseben užitek tudi za gledalce.

Velenjčani poskrbijo za celodnevno dogajanje, na letošnjem turnirju pa so prvič za presenečenje ob koncu uradnega dela povabili glasbeno skupino The Hišn band, ki je poskrbela za posebno ozračje ob podelitvi nagrad.

Prvo mesto so osvojili Veriga curling team iz Ljubljane, drugo in tretje pa domače Novčice in Rolba Cigle. Igralo je deset ekip. Poleg pokala za prva tri mesta se tradicionalno preda še pokal Carji/ce Velenja. Laskavi domači naslov so prvič v zgodovini turnirja osvojile ženske, in sicer curling team Novčice.

Turnir je med igralci in navijači poznan po dobri organizaciji in zabavi, v zadnjih letih po profesionalnih progah, zato se ga vsako leto znova razveseli veliko ljudi iz vseh koncev Slovenije. 

Galerija
Značke: curling, velenje-open

Članki iz rubrike