oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

(ts)
(ts)
0 30.03.2022 12:14:31

Za vse, ki jim gori tekmovalni duh

PROFIMEDIA
Za vse rekreativne igralke in igralce tenisa so na Tenis Slovenija v sodelovanju s Seniors organizacijo pripravili priljubljeno ekipno tekmovanjo v tenisu, ki smo ga poimenovali Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors Liga TS.

Pridobili so glavnega in imenskega sponzorja, Zavarovalnico Triglav, ki nudi podporo za izvedbo končnice in zaključnega turnirja. Podporo pa sta izkazala tudi pokrovitelja Big Bang in Red Bull Slovenija, ki bosta v obliki glavnih nagrad popestrila sodelovanje v Ekipni Seniors ligi TS. Glavno nagrado, televizijski sprejemnik Philips, bodo izžrebali na zaključnem mastersu med vsemi prijavljenimi igralkami in igralci, enomesečno zalogo pijače Red Bull (pločevinka Red Bulla na dan za vsakega člana izžrebane ekipe) in VIP vstopnice za ATP 500 turnir v Dunaju, ki poteka zadnji teden oktobra, tudi pod pokroviteljstvom Red Bulla, pa bodo izžrebali med vsemi prijavljenimi ekipami v Ekipni Seniors Ligi TS.

V Sloveniji igra tenis več kot 30 tisoč rekreativnih igralk in igralcev. Prav je, da imajo vse te igralke in igralci tenisa organizirano spodobno in družabno tekmovanje, ki med seboj povezuje vse slovenske regije.

V moški kategoriji bodo starostne kategorije razdeljene na pet skupin (20+, 30+, 40+, 50+ in 60+), ki bodo v vsaki posamezni starostni skupini in na vsakem srečanju igrali tri tekme posamezno in eno tekmo v dvojicah. V ženski kategoriji bodo v prvi sezoni tri starostne kategorije (30+, 45+ in 55+), ki bodo v vsaki posamezni starostni skupini in na vsakem srečanju igrale dve tekmi posamezno in eno tekmo v dvojicah.

Vse ekipe v vseh starostnih kategorijah, ki se bodo v končnici uspele uvrstiti v finale, dobijo tudi vstopnico za udeležbo na Evropskem klubskem prvenstvu, ki poteka pod okriljem organizacije Tennis Europe.

Ekipe se bodo samostojno prijavile v tekmovanje Ekipne Seniors Lige TS, tako da bodo morale za vsako srečanje, ki ga gostijo, sporočiti njihovo domačo lokacijo teniških igrišč, kjer bo srečanje. Za vsako novo srečanje lahko ekipa, ki gosti srečanje, določi novo domačo lokacijo, ki ji ustreza za igranje srečanja. Manjše ekipe in s tem lažje organiziranje prevozov na srečanja, atraktivne in privlačne nagrade, druženje in igranje tekem z ekipami s celotne Slovenije in tudi možnost za nastop na Evropskem klubskem prvenstvu v tenisu! Prijave pošljite do sobote, 9. aprila 2022, na prijave@tenis-slovenija.si. Razporede srečanj vseh prijavljenih ekip vam bomo sporočili pravočasno po zaključenih prijavah ekip. S prvimi srečanji in tekmami v Ekipni seniors ligi TS začnejo v ponedeljek, 9. maja. 

Članki iz rubrike