Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 12.02.2020 12:36:01

TAKO IZGLEDA PROGA NA POHORJU, gospodje iz FIS! OD STARTA DO CILJA! Objavil fotke, ki OSUPNEJO! (foto)

Drago Wernig - TAKA
Znani Mariborčan je v javnost poslal prizore, ki dajo še kako misliti.

Nekaterim je najbolj znan kot član slovite glasbene skupine Čudežna polja, drugim kot novinar, tretjim kot Gogi iz otroške oddaje. Gorazd Elvič je v marsikaterem pogledu mariborska legenda, med drugim pa tudi zelo zagrizen smučar in ljubitelj domačega Pohorja. Bil je velik zagovornik tega, da bi tudi letos tam organizirali Zlato lisico, in je ves čas zagovarjal, da je proga v več kot dovolj dobrem stanju za normalno izvedbo tekmovanja. Ki ga je FIS seveda prestavil v Kranjsko Goro. Brez odgovorov na novinarska vprašanja, zgolj s pisno izjavo. 

Elvič je skupaj s somišljeniki takoj protestiral proti odločitvi, danes pa je šel še korak dlje. Po dveh najbolj toplih nočeh, zaradi katerih FIS ni verjel mariborskim organizatorjem, je odšel na progo, se spustil po njej, naredil fotografije in več kot prepričal. In to sredi dneva, ne zgodaj zjutraj. "Tako pa izgleda proga na Pohorju od veleslalomskega štarta do cilja danes, 12. 2. 2020, ob 12h, g. Mayr in gospodje v FIS-u. Preživela je oba kritična dneva in je trda kot beton po vsej dolžini," je zapisal.

In na svojem javnem facebook profilu nadaljeval: "Kaj bi šele bilo, če bi jo v četrtek zaprli in jo namensko vzdrževali in preparirali. Toliko o tem, kje bi naj bila in morala biti za svetovni pokal legendarna Zlata lisica!" Fotografije, ki jih je ob tem posnel in so resnično zelo zgovorne, najdete na tej povezavi. Če vam jih ne prikaže spodaj.   

Članki iz rubrike