Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

naslovka Svet24.si

Neurja pustošijo! Ali ste v kampu sploh ...

ingrid 1 Svet24.si

Sovrstniki so Ingrid radi poniževali

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

nu
nu
24 08.07.2019 14:34:41

ŠOK: Primož Peterka ostal brez službe v Turčiji, obtožbe pa zelo hude! Slovenec pojasnjuje ...

Primož Peterka je eden najuspešnejših skakalcev vseh časov.
Revija Zvezde
Kaj se je dogajalo v Turčiji?

Primož Peterka je v začetku letošnjega leta močno presenetil slovensko športno javnost. Domačo Slovenijo je zapustil zaradi novega izziva, klicu Turčije se ni mogel upreti. Konec januarja se je dogovoril za sodelovanje, zdaj pa očitno že končal turško avanturo. Zakaj?

"Pred zadnjo zimo smo pozno začeli s treningi. Ko je prišel Primož, nam je že po nekaj treningih dejal, da bomo kmalu pripravljeni za tekme, ampak smo se po številnih težavah v ekipi strinjali, da bo uspeh nastopiti na vsaj nekaterih tekmah. Končal sem s točkami na tekmah celinskega pokala, kar ne bi mogel označiti za neuspeh," je poljskim medijem priznal najboljši turški smučarski skakalec Fatih Arda Ipcioglu in potrdil, da zdaj ne sodeluje več z nekdanjim slovenskim smučarskim skakalcem.

Razlog za konec sodelovanja naj bi bila odvisnost od alkohola. Peterka, ki je v preteklosti že imel težave z alkoholom, naj bi spet podlegel tej opojni pijači. Že marca se je v karavani smučarskih skokov začelo namigovati, da se turška pravljica počasi končuje. Vsega naj bi bilo konec že pred spektaklom v Planici. Ko so njegovi varovanci odpotovali na tekmo v Rusijo, se je Primož pojavil na finalu svetovnega pokala v dolini pod Poncami.

Članki iz rubrike