kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jurij Završnik
Jurij Završnik
6 09.07.2019 06:55:34

RAZKRITJE Primoža Peterke! Da so me Turki ZARADI ALKOHOLA ODPUSTILI? Tu je VSA RESNICA!

Jurij Kodrun
Oglasil se je Primož Peterka.

Odjeknilo je kot strela z jasnega, završalo je, da bi težko bolj. Hude obtožbe so se razširile kot požar: Turki so odpustili Primoža Peterko. Ob dodatku, da naj bi bila odvisnost od alkohola pravi razlog za prekinitev sodelovanja. "Pred zadnjo zimo smo pozno začeli s treningi. Ko je prišel Primož, nam je že po nekaj treningih dejal, da bomo kmalu pripravljeni za tekme, ampak smo se po številnih težavah v ekipi strinjali, da bo uspeh nastopiti na vsaj nekaterih tekmah. Končal sem s točkami na tekmah celinskega pokala, kar ne bi mogel označiti za neuspeh," je poljskim medijem priznal najboljši turški smučarski skakalec Fatih Arda Ipcioglu in potrdil, da zdaj ne sodeluje več z nekdanjim slovenskim smučarskim skakalcem.


Seveda smo poklicali tudi Primoža Peterko, da potrdi ali zanika pisanje poljske spletne strani. Najprej nas je zanimalo, ali je še trener turške reprezentance. Odgovor je bil kratek in jasen. "Ne!" je dejal Peterka, ki nam je razložil tudi razlog, da ne sodeluje več s Turki. "Ponudili so mi pogodbo, v kateri so bili pogoji, na katere nisem mogel pristati," je pojasnil Primož, ki pa na namigovanja, da naj bi bilo vse skupaj posledica težav z alkoholom, ne želi odgovarjati. "To je moja zasebna stvar," je bil odločen Primož, ki je nato …

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike