jernej damjan, taya damjan Svet24.si

VIDEO: Bo Jernej Damjan zamenjal skoke za radijski...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zajtrk, ukc Svet24.si

Bolnica s celiakijo opozorila na neprimeren ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Helena Blagne pokazala, kako bo zapravila denar

ksenija Njena.si

Kmetijo je zapustila Ksenija

Jurij Završnik
Jurij Završnik
6 09.07.2019 06:55:34

RAZKRITJE Primoža Peterke! Da so me Turki ZARADI ALKOHOLA ODPUSTILI? Tu je VSA RESNICA!

Jurij Kodrun
Oglasil se je Primož Peterka.

Odjeknilo je kot strela z jasnega, završalo je, da bi težko bolj. Hude obtožbe so se razširile kot požar: Turki so odpustili Primoža Peterko. Ob dodatku, da naj bi bila odvisnost od alkohola pravi razlog za prekinitev sodelovanja. "Pred zadnjo zimo smo pozno začeli s treningi. Ko je prišel Primož, nam je že po nekaj treningih dejal, da bomo kmalu pripravljeni za tekme, ampak smo se po številnih težavah v ekipi strinjali, da bo uspeh nastopiti na vsaj nekaterih tekmah. Končal sem s točkami na tekmah celinskega pokala, kar ne bi mogel označiti za neuspeh," je poljskim medijem priznal najboljši turški smučarski skakalec Fatih Arda Ipcioglu in potrdil, da zdaj ne sodeluje več z nekdanjim slovenskim smučarskim skakalcem.

Seveda smo poklicali tudi Primoža Peterko, da potrdi ali zanika pisanje poljske spletne strani. Najprej nas je zanimalo, ali je še trener turške reprezentance. Odgovor je bil kratek in jasen. "Ne!" je dejal Peterka, ki nam je razložil tudi razlog, da ne sodeluje več s Turki. "Ponudili so mi pogodbo, v kateri so bili pogoji, na katere nisem mogel pristati," je pojasnil Primož, ki pa na namigovanja, da naj bi bilo vse skupaj posledica težav z alkoholom, ne želi odgovarjati. "To je moja zasebna stvar," je bil odločen Primož, ki je nato …

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike