Angeli Dobra karma

Kako pisati angelom, da nas bodo (u)slišali?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

anezi Njena.si

Atraktivno Anezi zavrnili na izboru pesmi za ...

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

Jurij Završnik
Jurij Završnik
6 09.07.2019 06:55:34

RAZKRITJE Primoža Peterke! Da so me Turki ZARADI ALKOHOLA ODPUSTILI? Tu je VSA RESNICA!

Jurij Kodrun
Oglasil se je Primož Peterka.

Odjeknilo je kot strela z jasnega, završalo je, da bi težko bolj. Hude obtožbe so se razširile kot požar: Turki so odpustili Primoža Peterko. Ob dodatku, da naj bi bila odvisnost od alkohola pravi razlog za prekinitev sodelovanja. "Pred zadnjo zimo smo pozno začeli s treningi. Ko je prišel Primož, nam je že po nekaj treningih dejal, da bomo kmalu pripravljeni za tekme, ampak smo se po številnih težavah v ekipi strinjali, da bo uspeh nastopiti na vsaj nekaterih tekmah. Končal sem s točkami na tekmah celinskega pokala, kar ne bi mogel označiti za neuspeh," je poljskim medijem priznal najboljši turški smučarski skakalec Fatih Arda Ipcioglu in potrdil, da zdaj ne sodeluje več z nekdanjim slovenskim smučarskim skakalcem.

Seveda smo poklicali tudi Primoža Peterko, da potrdi ali zanika pisanje poljske spletne strani. Najprej nas je zanimalo, ali je še trener turške reprezentance. Odgovor je bil kratek in jasen. "Ne!" je dejal Peterka, ki nam je razložil tudi razlog, da ne sodeluje več s Turki. "Ponudili so mi pogodbo, v kateri so bili pogoji, na katere nisem mogel pristati," je pojasnil Primož, ki pa na namigovanja, da naj bi bilo vse skupaj posledica težav z alkoholom, ne želi odgovarjati. "To je moja zasebna stvar," je bil odločen Primož, ki je nato …

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike