mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

zu
zu
0 19.05.2019 10:17:29

Smučišče Rogla še drugič zapovrstjo najbolj zaupanja vredno smučišče

N
ta teden so na svečani prireditvi v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani razglasili letošnje prejemnike steklenih kipcev Trusted Brand za najbolj zaupanja vredne blagovne znamke v Sloveniji.

Vsebinsko in metodološko prenovljeno raziskavo je založba Mladinska knjiga izvedla v sodelovanju z Inštitutom za raziskovanje trga in medijev Mediana iz Ljubljane. V raziskavi so sodelovali naročniki revije Reader’s Digest Slovenija in splošna slovenska populacija - s ciljem ugotoviti, katerim blagovnim znamkam, podjetjem, organizacijam in osebnostim Slovenci najbolj zaupamo.

Posebej nas veseli in navdaja s ponosom dejstvo, da so Slovenci, tokrat že drugič zapored, prepoznali Roglo kot najbolj zaupanja vredno blagovno znamko med slovenskimi smučišči.



Ob tej priložnosti gre velika zahvala vsem zaposlenim, ki z znanjem, trudom in pogovorno pohorsko gostoljubnostjo, omogočajo nepozabna doživetja in krepijo zaupanje gostov in obiskovalcev v blagovno znamko Rogla.

Pridobljeno nagrado Trusted Brand - predvsem pa zaupanje tistih, ki so sodelovali v raziskavi - razumemo kot veliko odgovornost ter izraz zavezanosti Športnega centra Rogla in vseh zaposlenih k aktivnemu in vitalnemu življenjskemu slogu, ki ga živimo in ponujamo našim gostom in obiskovalcem.

Članki iz rubrike