kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

su
su
3 02.10.2018 12:59:46

Ilka PREPREČILA DOSTOP Andrei Massiju!? TAKOLE se je oglasila TINA MAZE, to bo še vroče ... (foto)

alesfevzer.com
Zdelo se nam je, da ne bo ostalo brez odziva. Poteza Ilke Štuhec prejšnji petek je bila res malce nenavadna. Zdaj pa se je odzvala še Tina Maze.

Ilka se po poškodbi kolena in operaciji v novi sezoni vrača v svetovni pokal. Določena testiranja je opravila tudi v vetrovniku v italijanski Gorici, kamor jo je povabil proizvajalec dresov italijansko podjetje Energiapura. Po poročanju Dnevnika pa je Štuhčeva preprečila, da bi na testiranja prišle tudi Andrea Massi, partner Tine Maze, ki je italijansko podjetje pravzaprav pripeljal v slovensko reprezentanco. Massija naj bi po pisanju Dnevnika povabil kar fant Štuhčeve Beni Matti. Toda Ilka je bila drugačnega mnenja kot njen fant, ki je med drugim tudi vodja tekmovalne ekipe smučarskega proizvajalca Stöckli. Projekt v Gorici je vodil Alberto Olivetto (lastnik podjetja Energiapura), kateri je z Massijem sodeloval več let, a ga Olivetto ni spustil na testiranja. Massijeve prisotnosti naj si po Olivettovih besedah ni želela Ilka Štuhec. Kot trdi Dnevnik, Massi tega ni najbolje sprejel in se je z Olivetto sporekel.
Zdaj pa se je na vse skupaj odzvala tudi Tina Maze, nekdanja Ilkina sotekmovalka v slovenski reprezentanci, zdaj pa predvsem mama, ki skrbi za hčerko Anouk. Po njenem odzivu na twitterju Tina ne more verjeti, da je Ilka to red naredila - to, da njenega partnerja Massija ni spustila na prizorišče testiranja.
Ni skrivnost, da odnosi med Štuhčevo in Massijem že od nekdaj niso bili idilični, toda presenetljivo pa je, da Ilka še vedno goji tako zamero do Massija, pa čeprav je preteklo že veliko vode odkar sta se zadnjič videla na tekmovanjih.

Kasneje so iz tabora Ilke Štuhec že zanikali, da bi Ilka preprečila vstop Andrei Massiju v vetrovnik, kar smo pojasnili v naslednjem članku, ki ga najdete na tej povezavi.

Članki iz rubrike