mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

su
su
5 02.10.2018 15:03:10

Ilka in ODZIV, ki ga je čakala VSA SLOVENIJA! Je Massiju preprečila dostop? TO JE NJENA RESNICA!

twitter
Kakšna je resnica o domnevnem incidentu v Gorici? Ali je bila res Ilka tista, ki ni pustila Andrei Massiju, da pride v vetrovnik?

Nastal je pravi vihar, ki pa ima vesteh iz tabora Ilke Štuhec precej drugačno ozadje kot je bilo predstavljeno javnosti. Po pisanju Dnevnika naj bi Ilka prepovedala vstop Massiju v vetrovnik v Gorici, kjer je testirala kombinezon za novo sezono. V taboru Ilke Štuhec pa pravijo, da je zgodba precej drugačna.

Res je, da so poklicali Andreo Massija, da pride v Sovodenj pri Gorici, kjer je italijansko podjetje Energiapura testiralo kombinezone za novo sezono. Massija je res poklical Beni Matti, Ilkin izvoljenec, toda zato, da bi prinesel smuči znamke Stockli za potrebe fotografiranja, saj jih Ilka ni imela s seboj.

"Massi je prinesel smuči in hotel vstopiti v vetrovnik. Toda noter ga ni spustil Alberto Olivetto, lastnik podjetja Energiapura, saj ni želel, da bi Massi opazoval oziroma videl, kako aerodinamični oziroma zračnopropustni so kombinezoni. To je seveda poslovna skrivnost podjetja in če bi Massija spustili v vetrovnik, da bi videl rezultate testiranja, bi bilo nekaj podobnega, kot če bi nekoga iz Nata spustili na testiranje orožja ruske vojske. Ilka Štuhec in njena mama Darja Črnko sta bili res tisti čas v vetrovniku in sta testirali opremo (tam so bili tudi Boštjan Kline, Christian Innerhofer, Peter Fill..., op. p.), vendar sploh nista vedeli, da je Massi prišel v Sovodenj. Ilka ni mogla prepovedati Massiju vstop v vetrovnik, ker sploh ni vedela, da je Massi tam," so povedali v Ilkinem taboru. Če je bil Massi na koga jezen, je bil lahko le na Olivetta, ki je imel glavno besedo kot lastnik podjetja in najemnik vetrovnika.

Članki iz rubrike