sebastjan cimerotić Odkrito.si

Sebastjan Cimirotič ima velike težave

domžale, ekološka bomba, odlagališče Svet24.si

FOTO: So prebivalci na obrobju Domžal na pragu ...

Netta Barzaila Svet24.si

Kljub zmagi se prihodnja Evrovizija morda ne bo ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Meghan Markle se je javno posmehovala svojemu ...

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

zu
zu
2 13.02.2018 08:05:21

Novi ZAPLETI na vidiku!? Bronasta smučarska tekačica iz Sočija z OSTRIMI OČITKI na račun odnosa, trener pa vrača UDAREC!

www.alesfevzer.com
Začetek olimpijskih iger so v slovenskem taboru zaznamovali tudi skrhani odnosi v tekaški reprezentanci.

Že včeraj smo poročali o tem, da na današnji sprinterski preizkušnji smučarskih tekačic ne bo nastopila Vesna Fabjan, sicer nosilka bronaste kolajne iz Sočija in tudi nosilka slovenske zastave na odprtju olimpijskih iger v Pjongčangu. 

Kot se je izkazalo, je bila slovenska olimpijka nad to potezo vodstva reprezentance izjemno razočarana, tudi jezna in kot pravi, prej ni vedela, da bo prav ona odpadla. "Ko sem prišla sem na prizorišče, sem dobila informacijo, da nisem v ekipi. Glavni trener mi je razložil, kako in kaj. Da se je odločil na podlagi rezultatov. Zanimivo je, da se je že dvakrat zgodilo, da je do mene prišla drugačna informacija, kot sem jo dobila od novinarjev. Morda ta komunikacija ni ravno na nivoju. Se pa zagotovo pozna, da ne treniram s preostalo ekipo oziroma z glavnim trenerjem," je bila v pogovoru za RTV Slovenija še enkrat več zelo razočarana Fabjanova. 

Oglasil se je tudi italijanski trener slovenske tekaške reprezentance Stefano Sarraco, ki je tisti, ki Fabjanove ni uvrstil v ekipo za sprintersko preizkušnjo in svojo odločitev pojasnjuje, da mora sestaviti najmočnejšo ekipo. Zdaj se je očitno zapletlo tudi pri nastopu za ekipno tekmo, čeprav so se na strokovnem svetu odločili, da bo Fabjanova prav gotovo nastopila na ekipni preizkušnji, pa Italijan to zanika: "To bo jasno na koncu. Je med kandidatkami. O tem bom odločal v zadnjih dneh glede na formo deklet."

Članki iz rubrike