stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ue
ue
0 08.01.2017 13:31:27

Streljanje pred dvorano na evropskem prvenstvu v hitrostnem drsanju! (video)

Po koncu drugega dne evropskega prvenstva stare celine v hitrostnem drsanju v nizozemskem Heerenveenu so na parkirišču pred dvorano odjeknili streli.

Nizozemska je velesila v hitrostnem drsanju, ki je tam silno priljubljeno, zato ni čudno, da gosti evropsko prvenstvo, ki je seveda zelo dobro obiskano. Dvorana v Heerenveenu je nabito polna, sinoči so jo gledalci zapuščali zadovoljni, saj so domači tekmovalci in tekmovalke zelo uspešni.

Toda ko so hodili proti avtomobilom, je prišlo do drame. Na parkirišču je prišlo do streljanja. Žrtev napada je bil poslovnež Bert Jonker, ki je sponzor nekaterih nizozemskih drsalcev, združenih v posebno ekipo pod njegovim patronatom.



Jonker je bil ranjen in je nato skušal pobegniti. Pri tem se je zaletel v nekaj avtomobilov, ostali prestrašeni gledalci so se skušali skriti in so bežali na vse strani. K sreči nihče drug ni bil ranjen, ostalo je le pri materialni škodi, Jonker pa je v bolnišnici, a ni huje ranjen.

Kot se je izkazalo pozneje, je bil motiv napadalca poslovne narave, še vedno pa ga iščejo, saj je v paniki po streljanju uspel pobegniti. Policija naj bi že ugotovila, za koga gre, menda je njen stari znanec.

Članki iz rubrike