Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2017 08:21:32
Deli članek:

Televizijska puščica: Zato je Domen kot zlovoljen najstnik, ki mu starši ne pustijo iz sobe!

Tit Košir
Domen Prevc

Na osi med Domnom Prevcem in nemškimi skakalnimi krogi se dogaja marsikaj.

Nemški organizatorji so Domna obtožili neudeležbe na tiskovni konferenci in nadenj priklicali urok, slovenska smučarska zveza je to neudeležbo pojasnila, vmes je najmlajši Prevc na kvalifikacijah Garmisch-Partenkirchna zaključil skok brez telemarka, se morda celo odpovedal zmagi in pojasnil, da ne razmišlja o 2000 evrih nagrade. 

Zdaj pa so se Domnovi zgodbi posvetili pri sloviti nemški televiziji Sport 1 in se odločili napasti še odločneje kot vsi pred njimi. "Prvemu favoritu grozi strmoglavljenje," pravijo nemški televizijski kolegi, ki so povzeli dogajanje na celotni turneji. 

"Ni zdržal pritiska in je iz boja za skupno zmago izpadel, še preden se je začel. Nato pa se je odločil za nekaj povsem neprimernih potez," so poudarili in spomnili predvsem na tiste kvalifikacije: "Njegovo dejanje in njegovo pojasnilo nista bila resna. Obnašal se je kot zlovoljen najstnik, ki mu starši ne pustijo iz sobe." 

Je pa treba poudariti, da so Nemci zaključili, da je za Domna morda celo bolje tako, saj velikanski uspehi pri tako zgodnji starosti niso zares koristili še nikomur pred njim. So mislili resno ali gre zgolj za pikro opazko?