Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Aljoša Žvirc
Aljoša Žvirc
25.03.2016 08:40:39
Deli članek:

Veliki intervju s Petrom Prevcem: Šale letijo, še posebej glede nizkih temperatur v Mariboru

Grega Wernig

Sproščen kot le kaj se je Peter Prevc znova izkazal za idealnega sogovorca in razkril precej zanimivosti glede pravkar končane sezone in vsega obrobnega dogajanja. Dolžen ni ostal niti bratu Domnu, s katerim, kot je izvedel včeraj, ne podpirata istega nogometnega kluba.

Triindvajsetletnik iz Dolenje vasi, ki ga vlečejo iz enega studia v drugega in s sprejema na sprejem, si je vzel nekaj minut dragocenega časa tudi za Ekipo SN in šampionsko, v slogu celotne sezone, opravil intervju, ki ga lahko preberete na naslednjih straneh.

Bralke in bralce našega športnega časopisa bo zelo zanimalo, ali so vas že klicali iz NK Maribor, da bi se kot gost udeležili kakšne tekme.
(Smeh) Ne, niso me še klicali. Za takšne stvari pride čas nekje v mesecu maju. Telefona sploh več ne dvigujem, če sem pošten.

Si boste kljub temu ogledali kakšno tekmo?
Derbi si bom zagotovo ogledal.

Kaj pa vaš brat Domen? Pred časom je v intervjuju za naš časopis dejal, da navija za Olimpijo.
Kaj res? (smeh)

Niste vedeli?
(odkimava in se smeji) Ne … No, to bo še smeha. Čeprav me to kar preseneča, saj ga po navadi zanimajo popolnoma drugačne stvari. V smučarske skoke je zelo vpleten, čisto športno in profesionalno, čeprav je še tako zelo mlad. Za druge športe pa niti nisem vedel, da jih spremlja.

Ga boste morda o tem kaj povprašali?
...


CELOTEN INTERVJU S SLOVENSKIM SKAKALNIM ŠAMPIONOM SI LAHKO NA KAR ŠTIRIH STRANEH PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN.