Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zu
zu
02.03.2016 08:52:35
Deli članek:

SZS z dobrodelno kampanjo za obnovitev slovenskih skakalnic

Smučarska zveza Slovenije (SZS) in podjetje Telemach, zlati pokrovitelj nordijske reprezentance, začenjata dobrodelno kampanjo z naslovom Obnovimo skakalnice v Sloveniji, s katero nameravajo zbrati sredstva za obnovo 25 skakalnic po vsej Sloveniji, so sporočili iz SZS.

"Zavedajo se namreč, da se uspehi ne rodijo čez noč - temu pričajo Peter Prevc, Primož Peterka, Maja Vtič in ostali šampioni, ki so odrasli na slovenskih skakalnicah ter pozivajo k njihovi prenovi. Kranj, Velenje, Bohinj, Zagorje in številni drugi kraji vzgajajo skakalce, ki bodo v prihodnosti krojili svetovni vrh smučarskih skokov. Potrebno jim je le še zagotoviti dobre pogoje za trening in s tem omogočiti napredek mladih slovenskih orlov," so v sporočilu za javnost zapisali pri SZS.

Zbiranje sredstev bo trajalo do konca marca. Do takrat lahko s poslanim SMS-sporočilom SKOKI1 ali SKOKI5 na številko 1919 zainteresirani namenijo 1 evro oziroma 5 evrov za prenovo obrabljenih skakalnic po vsej Sloveniji. Naročniki katerega koli mobilnega operaterja lahko 2,99 evra za obnovo skakalnic prispevajo tudi prek telefonskega klica na številko 090 93 30 81.