Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
28.02.2016 20:44:54
Deli članek:

Vojna na spletu - poškodba ali prevara?

fb

Na družbenih omrežjih se je vnela prava vojna med oboževalci Lindsey Vonn in njenimi nasprotniki. Tudi Lara Gut meni, da Američanka dela sceno brez potrebe.

Res je skoraj neverjetno, da je Američanka po taki poškodbi - mala razpoka v velikosti lasu - preležala noč, doživela drenažo kolena (črpali so ji kri iz kolena) in potem naslednji dan tekmovala in bila celo najboljša v superveleslalomu za kombinacijo.
Njen padec v sobotnem superveleslalomu ni bil videti nič posebnega - preveč obremenitve zgornje smučke in zdrs. S spodnjo smučko je zapeljala v mehkejši sneg, kar jo je potegnilo s proge. In potem je Lindsey ležala in ležala in ležala na progi ter čakala, da so jo s proge odpeljali z akijem.
Tudi nekaj njenim tekmicam se Lindseyjino obnašanje ni zdelo prav v redu. "Ona vedno počne nekaj takega. Vedno dela cirkus. To ni bilo prvič in tudi ne zadnjič, da se je tako obnašala. Za razliko od nje želim jaz samo smučati," je dejala njena konkurentka v boju za veliki kristalni globus Lara Gut, ki je obe tekmi v Andori odpeljala slabo, zelo slabo.
No, medtem ko jo imajo njeni navijači za heroino, pa se je kar nekaj drugih oglasilo z drugačnim mnenjem.
Na družbenem omrežju se je oglasilo kar nekaj ljudi in Lindsey označilo za prevarantko. "Ti si prevarantka. Ležala si pol ure v snegu, da Lara potem ni imela nobenih možnosti. Naslednji dan pa si bila spet naenkrat v odlični formi. Prevarantka!" je zapisal Gaggioli, ki pa ni bil edini, ki tako misli. "Pri nas se temu reče simulantka. To mi sploh ni všeč," je zapisal drugi, tretji pa: "Mislim, da si toliko časa, da si videla, da bo imela Lara res slabe pogoje." Četrti pa še: "Nesramno je, da ležiš v snegu samo zato, da bi imela tekmica slabše pogoje. Vesela naj bi bila, da poškodba ni hujša." Glede na to, da je danes ponoči noč Oskarjev so nekateri zapisali tudi: "Kandidiraj za oskarja, Lindsey!" in "Nominiram Lindsey Vonn za oskarja za glavno žensko vlogo v filmu Umirajoči labod." ter "In oskarja dobi... Lindsey Vonn!"
Že prej je bilo veliko ljudi, ki so Vonnovo označili za kraljico drame in tokrat so samo potrdili. "Največja kraljica drame na svetu. Izgubil sem vso spoštovanje do Lindsey!" in "Resnična šampionka, ampak tudi velika kraljica drame."
In še in še je bilo negativnih komentarjev na račun Vonnove, ki se je odzvala s preprostim stavkom: "Nikoli me nihče ne more klicati jokica!"