pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Jz
Jz
0 08.11.2014 08:10:27

Lindsey Vonn že konec novembra?

Po nekaterih napovedih naj bi ameriška smučarka nastopila že na veleslalomu konec meseca (29. in 30. november) v Aspnu.

"Že prej sem povedala, da je vse odprto, toda ni najbolj verjetno, da bom tekmovala v Aspnu. Vse bo odprto do zadnje minute, ko se bom odločila za nastop ali ne. Nikoli pa ne veš kaj se bo zgodilo v naslednjih treh tednih, zato je nesmiselno že danes napovedovati nastop," je dejala Lindsey, ki trenira z ameriško ekipo v Cooper Mountainu, v Colu.


Vonnova je presenečena kako dobro ji gre na veleslalomskem treningu, kar je tudi povedala medijem in v začetku tedna govorila tudi o možnosti nastopa v Aspnu. "Ni najbolj navdušujoče, da na treningih nimamo toliko snega kot pretekla leta, toda po drugi strani se lahko posvečam treningu veleslaloma. Iskreno povedano, nisem pričakovala tak napredek tudi v veleslalomu. Toda morala bom trenirati tudi v drugačnih snežnih razmerah, da bom resnično videla kje sem. Če bodo šle stvari tako naprej, potem bom morala razmišljati tudi o tem, da bom spremenila moj program dirk za sezono."

Po prvotnem načrtu naj bi Lindsey začela tekmovati v svetovnem pokalu na hitrih disciplinah v Lake Louisu, ki ga mnogi imenujejo kar Lake Lindsey, saj je tam zmagala že na 14 dirkah svetovnega pokala. "Koleno je na treningih zdržalo vse obremenitve in res sem odlično trenirala, saj nimam nikakršnih bolečin ali težav. Res je precej boljše kot sem pričakovala, toda moj prvi cilj je še vedno start v Lake Louisu," je včeraj pogovor z mediji v Colu zaključila ameriška zvezdnica.

Članki iz rubrike