kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
4 14.09.2022 09:37:14

Tako, kot je v Portorožu, ni niti v New Yorku niti v Londonu! Vroča Britanka razkriva, zakaj ...

Profimedia
Naredila je nekaj neverjetnega, ko je lani iz kvalifikacij prišla do zmage na OP ZDA brez izgubljenega niza. V Veliki Britaniji je sprožila pravo evforijo, primerljivo z nogometnim bumom, potem pa ... Da, morala je stopiti v kruto realnost. S precej debelejšo denarnico, pa vendar ...

Kar precej neverjetna je bila novica, da bo prva nosilka na turnirju WTA250 v Portorožu Emma Raducanu. Ne zato, ker je tako dobra igralka, ker bi bila številka ena na svetu, ampak zato, ker je za teniški svet tako zelo pomembna, da so njeni nastopi skrbno načrtovani. In Emma se v Portorožu počuti zelo »cozy«, prijetno, kot se je izrazila sama: "Res se v Portorožu počutim odlično. Prijetno je. Uživam v vsakem trenutku tukaj. Imam mir in treniram, delam to, kar moram, da lahko teniško napredujem. Vse skupaj, mesto, igrišča, ljudje, posebej pa sem navdušena nad neverjetnimi sončnimi zahodi. Nekaj edinstvenega, ko se tu sonce potopi v morje," je začela nasmejana, še malce zaspana, čeprav je bila ura že dve popoldne, Emma Raducanu, ki je seveda v zadnjem letu vajena povsem drugačnega odziva ljudi, kot ga je deležna v Portorožu.

"Da, seveda imam več zasebnosti in manj 'nadlegovanja' kot na drugih turnirjih. Ampak tako pač je. V Londonu je drugače, tudi v New Yorku, Portorož pa mi je všeč zato, ker nihče ne sili vame. Rada se sprehajam po plaži, ko nihče ne teče za mano, in gledam ljudi, ki med jutranjim sprehodom uživajo v lepotah narave. To zame na turnirjih ni ravno vsakdanje," je bila navdušena Emma, ki jo v čertrtek v osmini finala Portoroža čaka Nemka Anna-Lena Friedsam.

Značke: tenis, portorož

Članki iz rubrike