sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

(ts)
(ts)
2 31.08.2022 11:04:47

Kaja Juvan o spektaklu v Portorožu: Slišala sem, da jih bo prišlo kar nekaj

Kaja Juvan
dj
Juvanova si je pred dvobojem na OP ZDA vzela čas tudi za Facebook pogovor v projektu Teniško aktivni!, v katerem je med drugim spregovorila o prihajajočem turnirju v Portorožu.

"Priprave so potekale dobro. Mislim, da mi gre vse bolje. Pri tenisu so vedno vzponi in padci. V zadnjem času sem doživela nekaj sprememb in zdaj se nanje prilagajam, iščem nove občutke. Mislim, da je samo vprašanje časa, kdaj bo vse steklo v želeno smer," je povedala Juvanova in nato spregovorila o delu z novim trenerjem Zoranom Krajncem: "Začela sva pred kratkim. Vse že dobro teče. Pomembna je komunikacija. Trenirava, delava, vsaka trenerska zveza pa je nekaj posebnega. Verjamem, da gremo v pravo smer, in mislim, da mi lahko pomaga tam, kjer želim. Videli pa bomo, kam naju bo to pripeljalo."



Juvanova bo po zadnjem grand slamu nastopila na turnirju Zavarovalnica Sava Portorož (nagradni sklad 251.750 ameriških dolarjev). Lani je nastopila v polfinalu, tako da že nestrpno čaka na nastop pred domačimi gledalci. "O Portorožu se tu v New Yorku še nismo pogovarjali, vsi razmišljamo le o turnirju za grand slam. Vseeno pa sem med puncami slišala, da jih bo kar nekaj prišlo v Slovenijo. Vedno, ko se pogovarjamo, izpostavim, kako mi je všeč naš turnir. Omenim lepo okolje in dobro vzdušje, pa tudi tiste punce, ki so ga obiskale lani, ga hvalijo. Zelo se veselim vrnitve domov," je zatrdila Kaja.



Seznam prijavljenih za turnir Zavarovalnica Sava Portorož je še vedno osupljiv. Nastopilo naj bi kar deset igralk iz prve petdeseterice na lestvici WTA (zagotovo jih bo nekaj turnir tudi odpovedalo, veliko pa je odvisno od tega, kako bodo nastopile na OP ZDA): Beatriz Haddad Maia (Bra/WTA 16), Barbora Krejčikova (Češ/19), Jelena Ribakina (Kaz/25), Martina Trevisan (Ita/26), Jekaterina Aleksandrova (Rus/27), Alison van Uytvanck (Bel/42), Ljudmila Samsonova (Rus/45), Marie Bouzkova (Češ/46), Clara Tauson (Dan/49) in Bernarda Pera (ZDA/49). 

Članki iz rubrike