pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

(jz)
(jz)
0 30.03.2022 12:00:12

Po moje je to usoda...

Kaja Juvan in direktor Avtohiše Vič Andrej Rožman
REGIA
Trenutno druga najboljša slovenska teniška igralka, 21-letna Ljubljančanka Kaja Juvan, je morala zaradi trebušne viroze predčasno končati turnir v Miamiju. Vrnila se je domov in ob krajšem postanku pred odhodom na trening na Slovaško dobila pomembno okrepitev.

Za vsakega športnika je zelo pomembno tudi to, da ga podpira okolje, v katerem je zrasel in ki mu tudi športnik skuša nekaj vrniti. Podjetje Regia čuti odgovornost do okolja, v katerem raste in se razvija, zato podpira kar nekaj vrhunskih športnikov. Pod okriljem podjetja je tudi Avtohiša Vič, kjer prodajajo vozila znamke Peugeot. Peugeot je tradicionalno vpet v tenis (je tudi pokrovitelj drugega grand slama sezone v Roland Garrosu) in pri Avtohiši Vič so se odločili, da pomagajo mladi slovenski športnici, da bo lažje in udobneje premagovala razdalje. V uporabo je dobila avtomobil Peugeot 3008, ki je ponos te znane francoske znamke avtomobilov. Direktor Avtohiše Vič Andrej Rožman je Kaji izročil ključe vozila ter ji zaželel predvsem varno in udobno vožnjo na poti na treninge. "Odločili smo se, da bomo Kaji pomagali, saj vemo, da mladi športniki, ki se prebijajo, potrebujejo spodbudo," je dejal Rožman.

Malo v šali malce zares – Peugeot, ki je bil sponzor Novaka Đokovića, prvega igralca sveta, od leta 2014, je s 1. marcem 2022 prekinil sodelovanje z njim. In zdaj je v peugeotove vode zaplula Kaja Juvan. "Ha, ha, ha," se je Kaja res od srca nasmejala in nadaljevala: "Po moje je to usoda ... Ne, samo šalim se! Res sem vesela in ponosna, da se pri Avtohiši Vič v meni videli športnico, ki je lahko za vzor, in da sem primerna za njihovo znamko vozil in prepoznavnost. Jaz vidim v tem sodelovanju neko dolgoročno zgodbo. Super je, ko nekdo podpira športnike. Posebej, ko še nisi na vrhu, je podpora še toliko bolj pomembna in sem res hvaležna za vse." 

Članki iz rubrike