Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

sekulic pm Ekipa24.si

Aleksander Sekulić odgovarja kritikom, ki ga ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

pogacar roglic mohoric 20 af Ekipa24.si

To je slovenska olimpijska reprezentanca, seznam ...

tu
tu
15 29.01.2022 16:17:47

Prvič po INCIDENTU se je oglasila avstralska voditeljica, ki je ŽALILA Đokovića (VIDEO)

Profimedia
V dneh ko je ves svet spremljal sago okoli (ne)vstopa srbskega teniškega igralca Novaka Đokovića v Avstralijo, sta si voditelja na avstralski nacionalni televiziji Channel 7 privoščila preveč.

Ker sta mislila, da posnetek ne bo prišel v javnost, sta Mike Amor in Rebecca Maddern družno udrihala čez Srba. Predvsem ona je bila odločna in neusmiljena: "Če pogledam vse, je Novak lažniva, potuhnjena rit. Seveda ne greš okoli s pozitivnim testom." On je prikimaval.

Po več kot dveh tednih od škandala, se je Maddernova oglasila in javno komentirala neljubi dogodke. V intervjuju za enega od tabloidov je sprva izpostavila, da je jezna, ker je izjava, ki jo je dala izven programa, sploh prišla v javnost, da je bila posneta in objavljena. Žal ji je, da se je izražala primitivno, kot da bi bila v baru in ne na televiziji.

"Ni mi žal, da sem povedala svoje mnenje o tej zadevi, lahko pa bi izbrala lepše besede," je dejala, češ da je bil jezik neprimeren, "ampak, kaj hočemo, mi smo Avstralci ..."



Voditeljica je še razkrila, da je bila ravno z možem na večerji, ko je posnetek prišel v javnost in zaokrožil po svetovnem spletu. "Moj prvi odziv je bila jeza - ker so posneli in objavili privatni pogovor. Za nameček, da je vse skupaj še huje, je do objave prišlo brez moje vednosti in dovoljenja. Na srečo so mi nadrejeni vseskozi dajali podporo. Zadovoljna sem z razpletom, obenem pa upam, da se kaj takšnega ne bo več ponovilo."

Zaradi škandala je kazen doletela le zunanje podjetje Ai-Media, ki televiziji ureja napise za gluhe in naglušne. Odgovorni naj bi že prejeli odpoved delovnega razmerja. Voditelja nista bila kaznovana.

Članki iz rubrike