stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 18.01.2022 13:03:27

NADLEŽNO?! Ojoj, povratnik Andy Murray o vzklikih s tribun in pojasnilom, ki močno odmeva!

Profimedia
Britanec Andy Murray je svojo vrnitev na odprto prvenstvo Avstralije, kjer je leta 2019 mislil, da se bo morda moral upokojiti, potrdil s težko prigarano zmago v petih nizih nad 21. nosilcem iz Gruzije Nikolozom Basilašvilijem. Škot, ki v Melbourne Parku igra s posebnim povabilom, se je v drugi krog prebil po treh urah in 55 minutah.

"Neverjetno je," je kmalu po zmagi na igrišču John Cain Arena dejal Murray: "To so bila težka tri ali štiri leta, a sem vložil veliko trdega dela, da sem prišel sem. Večkrat sem igral na tem igrišču in vzdušje je vedno neverjetno. Tukaj sem že mislil, da sem potencialno odigral svojo zadnjo tekmo, a da sem zmagal v petih nizih, ne bi mogel zahtevati več."


Navijači so njegovo vrnitev v Avstralijo toplo pozdravili, številni pa so mu namenili vzklike, ki so znani predvsem po slavnemu portugalskemu nogometašu Cristianu Ronaldu. "Siuuu," je večkrat odmevalo s tribun, Škot je sprva sicer mislil, da ga skušajo nasprotni navijači zmesti, a temu ni bilo tako.

"Najprej sem mislil, da mi vzklikajo 'buuuu', šele kasneje sem spoznal, da počnejo to, kar ob doseženem zadetku naredi Cristiano Ronaldo. To je bilo neverjetno nadležno," je o podpori s tribun po dvoboju novinarjem še povedal Murray.

Značke: murray, avstralija

Članki iz rubrike