vladimir-putin, gobe, rojstni-dan Svet24.si

Spodletel poskus atentata na Vladimirja Putina

nina-osenar Svet24.si

Po štirih letih se je oglasila Nina Osenar: "Zrla...

franci matoz bobo Necenzurirano

Šef Pošte pri obrambi računa na Matoza in ...

danijel krivec bobo Reporter.si

Danijel Krivec skoraj padel skupaj, ko je zvedel, ...

Schumacher Ekipa24.si

Na prodaj osebni avtomobil Michaela Schumacherja! ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Hajdi se je v nesreči grdo...

GW1L6797 Ekipa24.si

Škandal v Fazaneriji! Z nacističnim pozdravom na...

tu
tu
1 17.01.2022 16:03:15

ŠE EN ŠKANDAL v Melbournu! Cepljeni Rusinji PREPOVEDALI nastop, potem pa ŠOKIRALI s to potezo

Profimedia
Komaj se je enajstdnevna saga okoli Novaka Đokovića končala, komaj se je prah začenjal polegati, že je na obzorju nova afera.

Igrišča v Melbourne Parku so oživela, a brez srbskega zvezdnika, ki tako ne bo mogel napasti še desete lovorike na Odprtem prvenstvu Avstralije. A Đoković ni edini, ki je imel težave z vstopom v deželo tam spodaj. Ruska igralka Natalija Vikljanceva je, denimo, cepljena, ker pa je to storila s cepivom 'Sputnik V', za vstop v Avstralijo to ni bilo dovolj.

A glej ga zlomka, danes je tamkajšnja vlada spremenila pravila in še včeraj sporno cepivo uvrstila med priznana. Na odločitev se je Rusinja odzvala ironično, saj je ta poteza zanjo prišla prepozno. Z njenim nastopom pač ne bo nič."Ljudje, imam neverjetno novico za vas. Avstralska vlada je to jutro priznala cepivo 'Sputnik V'," je na družbenem omrežju zapisala Vikljanceva in dodala ključnik 'bolje pozno kot nikoli'.

Štiriindvajsetletna teniška igralka, sicer številka 151 na svetu, je bila med prvimi, ki so začeli opozarjati na težave v organizaciji turnirja v Melbournu. "Na žalost ne bom nastopila na Odprtem prvenstvu Avstralije. Vesela sem zaradi forme, ki sem jo kazala na zadnjih turnirjih, zato sem res želela igrati. Ampak cepiva 'Sputnik V' ne priznavajo. Vsem drugim želim veliko sreče," je Rusinja, ki je bila pred dobrimi štirimi leti na 54. mestu, sporočila ob koncu decembra. Na turnirjih za grand slam se je dvakrat (ravno v Melbournu) uvrstila v drugi krog, večjih uspehov pa dosedanji karieri še ni zabeležila.

Članki iz rubrike