Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
1 17.01.2022 10:35:01

SPET ŠOK za Novaka Đokovića! Po izgonu iz Avstralije VELIK PREOBRAT! Kaj bo storil zdaj?!

PROFIMEDIA
Nova velika ovira za Novaka Đokovića!

Novak Đoković se danes preko letališča v Dubaju vrača v domačo prestolnico. Saga z avstralskimi oblastmi se je končala s preklicano vizo in izgonom, OP Avstralije se bo odvilo brez številke ena svetovnega tenisa, a se tukaj težave za srbskega teniškega asa še ne končajo.
Bolj ali manj je jasno, da zaradi svojih stališč o cepljenju proti koronavirusu ne bo nastopil na naslednjih ATP turnirjih v Indian Wellsu in Miamiju, zdaj pa je prejel udarec še od tam, kjer ga po zadnjih informacijah resnično ni pričakoval. Francoska ministrica za šport Roxana Maracineanu se je v prvih dneh drame v Melbournu odzvala s sporočilom podpore Novaku Đokoviću, zagotovila je, da bodo lahko na OP Francije igrali tudi necepljeni športniki. V ta namen bi v Roland Garrosu vzpostavili zdravstveno nadzorovan mehurček. Zadnje novice iz Francije pa govorijo o velikem preobratu.
Samo nekaj ur po deportaciji Đokovića iz Avstralije je francoska vlada sporočila, da bo za vse tuje športnike v Franciji obvezno potrdilo o cepljenju proti koronavirusu. "Uvajamo obvezno potrdilo o cepljenju za športnike," je zapisala ministrica Roxana Maracineanu, ki je v zadnjem tednu očitno povsem spreobrnila svoja stališča. S francoske teniške zveze so sicer samo nekaj ur pred tem sporočili, da se dogovarjajo za izjeme, s katerimi bi lahko na pariškem pesku zaigrali tudi necepljeni tenisači, a izjava ministrice za to praktično ne dopušča nobenih možnosti.

Članki iz rubrike