Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
6 13.09.2021 00:22:47

KAJ BO Z DENARJEM! Najstniška senzacija RAZKRILA, po kaj je v resnici prišla v New York

Profimedia
Britanka Emma Raducanu, Romunu in Kitajki v Kanadi rojeno dekle, je komaj dobro začela tekmovati, že ima v rokah zmago na turnirju za grand slam. Potem ko je šokirala ves svet, na dan prihajajo podrobnosti iz njenega življenja.

Zmagovalka Odprtega prvenstva ZDA je popolna neznanka, tako silovitega prodora na teniški vrh ne pomnimo. Raducanujeva je prva igralka (velja tudi za moško konkurenco), ki je do zmage na turnirju za grand slam prišla kot kvalifikantka.

Po zmagi je razkrila, kaj bo z denarjem. Domov je odnesla 2,1 milijona evrov. Najprej si bo privoščila brezžične slušalke za slabih 130 evrov. Jasno, zgodba ima ozadje. "Razširila se je v moji ekipi, saj sem pred prvim dvobojem ostala brez takšnih slušalk. Ko sem letala po slačilnici pred prvim kvalifikacijskim krogom, sem jih začela pogrešati. Očitno sem jih izgubila. Rekla sem si, da si bom lahko kupila nove, če zmagam v tem prvem dvoboju. Od takrat govorimo o teh slušalkah."

Ko je v finalu s 6:4 in 6:3 odpravila Kanadčanko Leylah Fernandez, je postalo jasno, da si lahko privošči točno 16.513 parov brezžičnih slušalk. Otoški mediji Emmi napovedujejo bleščečo kariero, v kateri naj bi zaslužila približno 175 milijonov evrov.

Emma Raducanu
Profimedia

Članki iz rubrike