Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 29.06.2021 20:31:22

Juvanova na sveto travo v sredo

Profimedia
Organizatorjem tretjega turnirja velike četverice v sezoni v Wimbledonu še naprej veliko težav povzroča dež. Večji del ponedeljkovega sporeda prvega kroga so prestavili na danes, podobo pa se je zgodilo tudi z današnjimi tekmami. Med 20 prestavljenimi obračuni v ženski konkurenci je tudi dvoboj Slovenke Kaje Juvan proti Švicarki Belindi Bencic.

Ženske so danes odigrale 16 dvobojev, izpadla pa je polfinalistka OP Francije, Tamara Zidanšek. Boljša je bila Karolina Pliškova s 7:5, 6:4. Že v ponedeljek je po treh nizih proti Američanki Danielle Collins izpadla Polona Hercog. V kolikor bo z organizatorji "sodelovalo" vreme, bo danes na vrsti še 12 ženskih obračunov.

Tudi v moški konkurenci so na sredo prestavili 14 današnjih dvobojev, 29 pa jih bodo skušali izpeljati danes. Doslej so končali le pet obračunov, dva pa na pokritih igriščih še potekata.



V sredo bo poleg Juvanove na sveto travo stopil tudi Aljaž Bedene. Njegov tekmec v prvem krogu bo Francoz Corentin Moutet.

Med najvišje postavljenimi igralci in igralkami so si med drugimi danes napredovanje v drugi krog zagotovili prva nosilka Avstralka Ashleigh Barty, četrti nosilec Nemec Alexander Zverev in devetopostavljeni Argentinec Diego Schwartzman.

Značke: tenis, atp, wta

Članki iz rubrike