Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

tu
tu
4 21.02.2021 13:14:06

Ni mu preostalo drugega! Đoković v Melbournu začel v SRBSKEM JEZIKU, to je govor, ki odmeva! (video)

Zmagovalec odprtega prvenstva Avstralije je moral najprej utišati svoje glasne navijače.

Srb Novak Đoković je zmagovalec letošnjega odprtega prvenstva Avstralije, ki je potekal v Melbournu. Zaradi ukrepov v boju proti koronavirusu tribune niso bile popolnoma zapolnjene, vseeno pa je bilo kar nekaj glasnih navijačev, ki so pred govorom srbskega zvezdnika preglasili vse. Najprej je moral umiriti glasne Srbe, ki se jim je zahvalil v svojem jeziku. "Hvala lepa. Hvala. Samo trenutek. Samo trenutek, da spregovorim nekaj besed," je najprej dejal Đoković, nato pa v angleščini nadaljeval: "Rad bi vrnil lepe besede Danilu. Si izjemen človek, odličen tenisač, pokazal si svoje kakovosti. To, kar si storil v zadnjih mesecih in nanizal 20 zaporednih zmag, je neverjetno. V zadnjih letih me sicer v Monte Carlu ne kličeš več, da bi trenirala," se je malce šalil Srb.

"Si zelo prijazen človek, na igrišču pa eden najtežjih tekmecev, ki sem jih kdajkoli srečal. Samo vprašanje časa je, kdaj boš osvojil grand slam. Če ti ni odveč, lahko še počakaš nekaj let," je po devetem naslovu razlagal Đoković, ki bo v prihodnosti lovil rekordno število naslovov velikih rivalov Federerja in Nadala.



"V zadnjih tednih sem bil kot na vrtiljaku. Vse smo storili v ekipi, da sem lahko igral. Veliko je mešanih občutkov po vsem, kar se je dogajalo v zadnjem mesecu in pol v Avstraliji. Ko potegnemo črto, je bil to izjemen turnir za vse udeležence in organizatorje. Izzivov je bilo ogromno na vseh ravneh, zato morate biti vsi ponosni na to, kar vam je uspelo in da lahko stojimo na tem odru," je nadaljeval 33-letnik in se za konec posvetil "svoji ljubezni".

"Za konec bi se zahvalil temu igrišču. Rad bi se zahvalil Areni Roda Laverja. To je dolga ljubezenska zgodba, ki je vsako leto močnejša," je še zaključil Srb.

Članki iz rubrike