reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
0 16.01.2021 15:21:17

NORIŠNICA pod Đokovićevem balkonom! Posredovati je morala celo policija, na koncu se je Nole prikazal (VIDEO)

Organizatorji prvega teniškega grand slama v sezoni v avstralskem Melbournu imajo vse več težav zaradi prihoda igralk in igralcev v deželo tam spodaj. Razlog so tri okužbe z novim koronavirusom, zaradi česar so organizatorji maksimalno zaostrili ukrepe.

Igralci bodo dva tedna preživeli v karanteni, med njimi tudi prvi favorit Novak Đoković, ki bo turnir pričakal v hotelski sobi v Adelaidu. Jasno je, da je zanimanje javnosti veliko, mediji oprezajo okoli hotela in skušajo vsaj za sekundo ujeti zvezdnika.

Tako so avstralske kamere ujele Srba, kako vadi v svoji sobi. Drugega mu ne preostane, saj bo vsak poskus kršenja karantene strogo kaznovan - z 19 tisoč dolarji in diskvalifikacijo, morda celo z aretacijo in deportacijo. To pomeni, da bo imel lahkomiselni prekrškar težave ob vstopu v Avstralijo v prihodnjih letih.

V izjavi za javnost je avstralska teniška zveza sporočila, da bodo imeli igralci v strogi karanteni dostop do opreme za fitnes v svojih sobah ter odprto telefonsko linijo do zdravstvene službe.



Ukrepi bodo organizatorje stali 35 milijonov dolarjev. Kapaciteta tribun bo zmanjšana tudi do 50 odstotkov, s čimer bodo zmanjšali možnost za kontakt.

Do komične situacije pa je prišlo pod balkonom Đokovićeve sobe, saj ga je eden od njegovih vnetih navijačev glasno klical in želel priti do njega. Posredovati je morala celo avstralska policija, a navijača ni uspela pregnati. Ta je bil tako vztrajen, da se je po Đoković res pojavil na balkonu in na kratko poklepetal z navijačem.

Teniški turnir v Avstraliji se bo začel 8. februarja.

Članki iz rubrike