danny Dobra karma

Slavni vedeževalec po dolgoletnem molku končno ...

princ harry, meghan marklejpg Svet24.si

Princ Harry in Meghan Markle imata ostre zahteve

melania mihalek Reporter.si

Melania v vroči beli majčki naprodaj: 500 evrov ...

nočni prigrizek Svet24.si

Okužba s covidom-19 z uživanjem hrane?

20200916-01025147 Necenzurirano

Pravljica o Primožu in Josipu #kolumna

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

Tadej Pogačar, Primož Roglič Njena.si

Koga ljubita Primož Roglič in Tadej Pogačar?

tu
tu
1 09.09.2020 15:50:44

ĐOKOVIĆ NA ZDRAVLJENJE? Tako njegova žena Jelena kot najboljša prijateljica sta razmišljali ... (foto)

Profimedia
Incident na OP ZDA v New Yorku bo, kot kaže, še nekaj časa spremljal številko ena svetovnega moškega tenisa.

Po izključitvi iz drugega grand slama sezone sta se oglasili tudi Noletova žena Jelena in ena Đokovićevih najboljših prijateljic (tudi njegove žene), nekdanja vrhunska igralka Slovakinja Daniela Hantuchova.

Na Noleta se je v zadnjih dveh mesecih res zgrnilo vse mogoče - najprej debakel na Adria Touru, potem njegove kontroverzne izjave o koronavirusu, poa spor z ATP in ustanavljanje novega združenja in za piko na i še izključitev v New Yorku.

Noletova žena Jelena je na primer po newyorškem incidentu na družbenem omrežju citirala modrost taoizma (vzhodnoazijska filozofija in tudi religija), ki pravi: "Če dovoliš, da te nese sem ter tja, izgubljaš stik s svojimi koreninami. Če dovoliš, da te premika nemir, izgubljaš stik s samim seboj." Jelena sicer ob tem čivku ni zapisala moževega imena, toda jasno je, kaj je hotela povedati - Đokoviću se je nabralo preveč vsega in potem je v jezi udaril žogico, ki ... je sprožila pravi plaz. Tudi fotografija, ki jo je objavila Jelena na Instagramu, ko Đokovića objemajo ljubeče roke, pove marsikaj.

Poleg Jelene je skrb za Đokovića izrazila tudi Hantuchova. Na spletni platformi Amazon Prime je Daniela dejala, da Nole potrebuje strokovno pomoč za obvladovanje jeze, zdravljenje. "Kot kaže, mu je jeza ušla izpod nadzora!" Po teh besedah Hantuchove se je oglasila tudi moderatorka z Amazon Prime Catherine Whitaker, ki je v podkastu dodala še nekaj misli Hantuchove: "Rekla je še, da se vidi, da ima Đoković že dolgo težave z jezo. Dodala je, da mora poiskati strokovno pomoč za obvladovanje jeze."

Članki iz rubrike