atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
1 09.09.2020 15:50:44

ĐOKOVIĆ NA ZDRAVLJENJE? Tako njegova žena Jelena kot najboljša prijateljica sta razmišljali ... (foto)

Profimedia
Incident na OP ZDA v New Yorku bo, kot kaže, še nekaj časa spremljal številko ena svetovnega moškega tenisa.

Po izključitvi iz drugega grand slama sezone sta se oglasili tudi Noletova žena Jelena in ena Đokovićevih najboljših prijateljic (tudi njegove žene), nekdanja vrhunska igralka Slovakinja Daniela Hantuchova.

Na Noleta se je v zadnjih dveh mesecih res zgrnilo vse mogoče - najprej debakel na Adria Touru, potem njegove kontroverzne izjave o koronavirusu, poa spor z ATP in ustanavljanje novega združenja in za piko na i še izključitev v New Yorku.

Noletova žena Jelena je na primer po newyorškem incidentu na družbenem omrežju citirala modrost taoizma (vzhodnoazijska filozofija in tudi religija), ki pravi: "Če dovoliš, da te nese sem ter tja, izgubljaš stik s svojimi koreninami. Če dovoliš, da te premika nemir, izgubljaš stik s samim seboj." Jelena sicer ob tem čivku ni zapisala moževega imena, toda jasno je, kaj je hotela povedati - Đokoviću se je nabralo preveč vsega in potem je v jezi udaril žogico, ki ... je sprožila pravi plaz. Tudi fotografija, ki jo je objavila Jelena na Instagramu, ko Đokovića objemajo ljubeče roke, pove marsikaj.

Poleg Jelene je skrb za Đokovića izrazila tudi Hantuchova. Na spletni platformi Amazon Prime je Daniela dejala, da Nole potrebuje strokovno pomoč za obvladovanje jeze, zdravljenje. "Kot kaže, mu je jeza ušla izpod nadzora!" Po teh besedah Hantuchove se je oglasila tudi moderatorka z Amazon Prime Catherine Whitaker, ki je v podkastu dodala še nekaj misli Hantuchove: "Rekla je še, da se vidi, da ima Đoković že dolgo težave z jezo. Dodala je, da mora poiskati strokovno pomoč za obvladovanje jeze."

Članki iz rubrike