Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 26.06.2020 16:45:22

Nov UDAREC po nosu Đokovića! Bo Srb s svojim turnirjem OGROZIL VSE TO?!

Nekdanji nemški tenisač Nicolas Kiefer je ostro kritiziral organizatorje teniških turnirjev Adria Toura, na katerem so se okužili trije tenisači. Obenem je nekdanji tenisač prst uperil prav v igralce, ki so na turnirjih v Beogradu in Zadru sodelovali. Po njegovem mnenju je zdaj ogrožena tudi izvedba turnirjev na mednarodni ravni od avgusta naprej.

"Vse te okužbe so opozorilo za krovne zveze," je v intervjuju za nemški T-online dejal Kiefer, ki se sprašuje, ali je smiselno pripraviti grand slam v Parizu v prisotnosti gledalcev.

Ta naj bi se v glavnih delih turnirja odvil med 27. septembrom in 11. avgustom. Pred tem bo na sporedu še OP ZDA v New Yorku, ki se bo odvil med 31. avgustom in 13. septembrom. Zaradi dogodkov v zadnjih tednih je po Kieferjevem mnenju izvedba turnirjev ogrožena.

Dejal je, da je nerazumljivo, zakaj so se Dominic Thiem, Alexander Zverev in drugi odzvali na povabilo Novaka Đokovića. Odločitev, da Viktor Troicki na turnir pripelje tudi nosečo ženo, pa ni bila v skladu z "zdravim razumom".



"Vsi ti igralci imajo izvrstne svetovalce. Ne vem, kako so jim lahko svetovali nastop na turnirju. Če sta Thiem in Zverev tako naivna, se lahko vprašamo, ali razmišljata še o čem drugem, ne samo o teniških žogicah," je bil oster Kiefer.

Samo idejo turneje je pozdravil, a bi morala biti izpeljana brez gledalcev, saj lahko tekme med zvezdniki tenisa tudi na praznih tribunah le pomagajo v pripravah na nadaljevanje sezone.

Ta se bo po prilagojenem programu ATP in WTA začela 14. (Washington) oziroma 3. avgusta (Palermo).

Značke: tenis, turnir, koronavirus

Članki iz rubrike