Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
0 26.06.2020 10:51:21

SEKSI hči LEGENDARNEGA košarkarja NEPOSREDNO v pismu Noletu! Poglej, po taki stvari ne bo …

instagram
Oglasila se je Olga Danilović.

Hči legendarnega srbskega košarkarja Predraga Danilovića je sodelovala na ekshibicijski turneji Adria Tour, ki se je tako neslavno končala z izbruhom epidemije znotraj druščine organizatorja Novaka Đokovića. Danilovićeva je imela srečo in se ni okužila s koronavirusom.

Po nekaj dneh molka se je zdaj oglasila na Instagramu in povedala, kaj si misli o vsem skupaj. Novaku Đokoviću je napisala pismo, ki ga spodaj prenašamo v celoti.

Dragi Nole,

kot prvo, želim tebi, tvoji družini, članom tvoje ekipe, Grigorju, Borni in vsem, ki bijejo bitko s covidom-19, čim hitrejše okrevanje. Želim se zahvaliti za povabilo na humanitarni projekt Adria Tour in izkazano zaupanje, da moja igra doprinese k veličini dogodka in končnemu cilju, to je zbiranju sredstev za dobrodelne namene. Na koncu ni izpadlo tako, kot smo želeli, ampak vem, da smo se vsi trudili držati predpisov. Bilo je že povedano, ampak bom ponovila, da je vsak gledalec na vhodu dobil masko in navodila, lahko se je razkužil na vsakem koraku. Zato je grdo prelagati odgovornost na eno osebo, saj je imel vsak možnost uporabe maske ali ne priti na turnir. Zato smo prav vsi odgovorni, tako kot je cel svet odgovoren za širjenje pandemije.

Bila sem priča, kako se ti, prvi izmed vseh, nisi zadrževal vsakemu otroku podariti nasmeh in lepe besede. Za vsakogar si imel potrpljenje. Meni je bilo lažje, ker se me ni želel vsak dotakniti, kot da sem bog. Ti si spoštoval vsakega, ki je prišel do tebe. Grigor je bil v Beogradu toplo sprejet in tudi on je vrnil s svojo neposrednostjo. Upam, da bo kmalu bolje. Borna pa je v Zadru bil pravi domačin vsem nam, tako kot hrvaška teniška zveza, zato bi se vsem želela zahvaliti. Vsi udeleženci, člani organizacije in gledalci so prepoznali veličino in dobrodušnost tvoje ideje, da skozi to, kar počnemo najbolje, in to je, da igramo tenis, pomagamo pomoči potrebnim. Mi kot profesionalni športniki smo vajeni, da poznamo nasprotnika z druge strani mreže, da poznamo njihovo taktiko in da se športno obnašamo. Vajeni smo fair-playa, ta zahrbtni nasprotnik pa je zaustavil življenje celega planeta in poskrbel, da pomoč potrebuje še veliko več ljudi. Zaradi tega želim ponoviti, da mi je bilo v čast, da si me poklical in verjel, da lahko skupaj pomagamo ogroženim ljudem. Po taki stvari nekatere stvari ne bodo enake, predvsem seznam pravih prijateljev. To mi verjemi.

Članki iz rubrike