mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
0 23.06.2020 17:59:27

UH, ZDAJ BO VROČE! Đokovića pozivajo k ODSTOPU! Kako se bo Novak odzval na hude kritike?

vszi
Potem ko se je izvedelo, da je Novak Đoković pozitiven na koronavirus, se je nanj usul plaz kritik.

Novak Đoković je seveda podal tudi izjavo za javnost, v kateri se opravičuje
"Takoj po prihodu v Beograd smo šli na testiranje. Moj in Jelenin rezultat je pozitiven. Otroka sta negativna," je zapisal Nole, ki je tako javno povedal, da sta tako on kot njegova žena pozitivna na koronavirus.

Potem pa je dodal: "Vse, kar smo delali v preteklih mesecih, smo delali s čistim srcem in z iskrenimi nameni. Naš turnir je bil človekoljubne narave z idejo, da pomagamo tenisačem v regiji, da jim omogočimo možnosti za igro, prihod in da tako lažje prebrodijo težko obdobje. Hkrati smo želeli posredovati sporočilo solidarnosti in spoštovanja, fair playa. Cilj je bil, da pomagamo dobrodelnim ustanovam in tistim, ki jim je pomoč najbolj potrebna. Vesel sem, da se je pobudi pridružilo veliko ljudi. Organizirali smo turnir v trenutku, ko je virus oslabel, in smo verjeli, da so bile možnosti za izvedbo turnirja. Izredno nam je žal zaradi posamičnih primerov okužb. Spremljamo izjave zdravnikov in upam, da se število okuženih ne bo povečevalo. Upam, da ne bo kakršnihkoli zapletov pri zdravstvenem stanju in da bo vse dobro. Sam bom ostal v samoosamitvi naslednjih 14 dni, čez pet dni pa bom ponovno testiran."

Po pisanju srbski medijev pa večina teniških igralcev zahteva, da Đoković odstopi kot predsednik sveta igralcev pri združenju ATP. Zakaj? Zaradi neodgovornega ravnanja med tem, ko bi on moral biti za vzgled vsem drugim.

Mnogi igralci so razmišljali v slogu, da si Nole lahko privošči, da se turnirji ne igrajo, in zato lahko počne 'neumnosti', medtem ko si morajo drugi služiti vsakdanji kruh, saj je tenis njihova služba.

Članki iz rubrike