mrtvašnica, krsta Svet24.si

Zakonca se z adrenalinskih počitnic vračata v ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

tu
tu
0 09.03.2020 20:43:02

VELIKA DRAMA Slovencev v PAKISTANU! ZASTRUPILI so se, nato je sledil še večji ŠOK!

Katastrofa v Pakistanu.

Slovenska teniška reprezentanca se je osramotila v Pakistanu. V Islamabadu so slovenski teniški igralci v kvalifikacijah za svetovno skupino I v Davisovem pokalu gladko, z 0:3 izgubili proti domačinom, ki so se uvrstili v svetovno skupino I. Slovenija pa bo svoje popotovanje v Davisovem pokalu nadaljevala v svetovni skupini II, kjer bo 13. marca dobila novega tekmeca.

Veliko sramoto proti dvema teniškimi igralcema, ki sploh nista rangirana na svetovni teniški lestvici in ki sta čisto prava teniška veterana - Aisam Qureshi bo čez točno 8 dni dopolnil 40 let, Aqeel Khan je 40. rojstni dan praznoval 30. marca -  je poskušal opravičiti kapetan Miha Mlakar, ki je razloge za gladek poraz našel predvsem v dejstvu, da so bili dvoboji odigrani na travi in da so imeli njegovi varovanci prebavne težave. 

"To je slab rezultat. Vse nam je šlo narobe. Bile so res težke razmere. V vseh teh dneh smo opravili le dva dobra treninga na travi. Deževalo je namreč kar pet dni. Na travi res malo igramo in to se je videlo. Imeli smo tudi smolo. Nik je imel veliko priložnosti, a ni uspel zaključiti. Kavčič je gladko dobil prvi niz. V drugem je imel veliko brejk priložnosti. V podaljšani igri je vodil s 6:4 in imel zaključne žoge. Ni mu uspelo zaključiti. In tu se je pokazal ta manjko treninga. Ob tem pa smo imeli težave s hrano. Cela ekipa se je v tem času zastrupila s hrano. Kavčič se je po tekmi počutil zelo slabo, je tudi bruhal. Že prej smo imeli tudi ostali težave s prebavo. Takšna gostovanja so tudi zaradi tega težka. Tudi pri dvojicah smo imeli svoje priložnosti. V tenisu so majhne razlike. Oni so navajeni na travo. Kot smo rekli že pred tekmo, vedeli smo, da bodo nevarni in to se je izkazalo za resnično," je dejal Mlakar. 

Značke: slovenija, pakistan

Članki iz rubrike