polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

gu
gu
4 09.03.2020 12:56:12

Ni za mladoletne! V javnosti gola fotografija njenega BUJNEGA OPRSJA, znana golfistka OGORČENA! (foto)

Paige Spiranac
vszi
Ena najbolj znanih golfistk je spregovorila o fotografiji, ki se je pojavila v javnosti.

Paige Spiranac je v tem trenutku najbolj znana ženska igralka golfa, 26-letni Američanki pa to ni uspelo zgolj s predstavami na turnirjih, ampak tudi po zaslugi atraktivnega videza.

Američanka je namreč velika zvezda družabnih omrežij, pred kratkim pa se ji je svet obrnil na glavo. V javnosti se je pojavila fotografija njenega golega oprsja, po nekaj tednih molka pa je vendarle spregovorila o tej temi. Ko je bila v zvezi s prejšnjim fantom, mu je med drugim poslala tudi fotografijo, na kateri si je popolnoma razgalila svoje bujno oprsje. A njun razhod je bil vse prej kot prijateljske narave, po koncu zveze pa je omenjeno fotografijo poslal svojim številnim prijateljem. Seveda se je ta hitro razširila, na koncu pa pristala v javnosti. Takrat ji je bilo zelo hudo, še bolj so jo šokirala sporočila, ki so ji jih pošiljali neznanci.

"Ko sem zbrala pogum in fanta končno vprašala, zakaj je fotografijo pošiljal okoli, mi je odvrnil, da sem ku*ba in da sem si to zaslužila," je dejala Paige in nadaljevala: "Bilo je grozno. Prejemati sem začela sporočila neznanih oseb, pošiljali so mi svoje gole fotografije, razkazovali so svoje mednožje. Odvratno." Kot je sama pojasnila, je vse skupaj prebolela, zagotovo pa se je iz te neprijetne izkušnje nekaj tudi naučila.

spiranac

Značke: spiranac, golf

Članki iz rubrike