polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

STA
STA
0 08.03.2020 16:35:33

Slovenija proti Pakistanu po novi odpovedi v ponedeljek

Profimedia
Slovenska moška teniška reprezentanca v Davisovem pokalu bo morala svoj obračun svetovne skupine 1 proti Pakistanu po novih preglavicah z vremenom do konca odigrati v ponedeljek. V Islamabadu so sicer danes začeli prvo tekmo, a je po 75 minutah obračuna dež znova premaknil spored na naslednji dan.

Na travnato igrišče sta okoli 13. ure po slovenskem času stopila Nik Razboršek in Aisam Qureshi. Razboršek je prvi niz dobil s 6:4, v drugem pa je izid po prekinitvi 4:4.

Obračun med Pakistanom in Slovenijo bi se moral začeti v petek, a je neprestano deževje že tretjič poseglo v razpored. V ponedeljek bosta Razboršek in Qureshi na igrišče stopila ob 6.30 zjutraj in dvoboj odigrala do konca, nato pa bodo, če bo to dopuščalo muhasto vreme v Islamabadu, odigrali še preostale obračune. Napredovalo bo moštvo, ki bo doseglo tri zmage.

Pravila Davisovega pokala sicer dovoljujejo, da se dvoboji zaradi slabega vremena prestavijo za dva oziroma največ tri dni. V vsakem primeru se bo slovenska reprezentanca v domovino vrnila v torek.

Značke: tenis, davisov pokal

Članki iz rubrike