polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
0 21.02.2020 17:58:34

Zvezdnik je s TO IZJAVO OSUPNIL svet: SOVRAŽIM tenis in ga igram samo ZARADI DENARJA!

Skoraj neverjetno je, kaj si dovolijo in privoščijo nekateri profesionalni športniki, ki so za svoje delo odlično plačani.

Eden takih, ki kar ne neha šokirati s svojimi izjavami je ruski tenisač Aleksander Bublik, ki sicer tekmuje pod kazahstansko zastavo. Dvaindvajsetetletnika trenutno najdemo na 55. mestu lestvice ATP, pred kratkim pa je nase opozoril na turnirju v Montpellierju, in to iz povsem nepravih razlogov. Ob izgubljeni točki je povsem izgubil živce in se začel dreti. "Sovražim ta prekleti tenis, z vsem srcem ga sovražim. To je najnagnusnejši od vseh športov. Sovražim vsak dan, v katerem ga moram igrati. Sovražim se boriti," je kričal Bublik. "Prav ničesar pozitivnega ne vidim v tenisu, samo zaradi denarja ga igram. Če ne bi bili taki zaslužki, bi takoj nehal. Trenutno pa lepo zaslužim in moram nadaljevati. Nisem še v položaju kot moj prijatelj Bernard Tomić, nisem pa daleč od tega." Tomić je avstralski tenisač, ki je prav tako priznal, da tenis igra samo zaradi denarja.

Pravzaprav pa Bublik tenisa ne sovraži kot šport, temveč zaradi povsem drugega razloga. "Tenis se mi ne gabi kot šport. Rad udarjam žogico in mislim, da bom tudi po koncu kariere uprizoril še na tisoče udarcev. Do smrti bom igral tenis. Medtem pa sovražim dejstvo, da sem profesionalni tenisač. S težavo igram proti novim nasprotnikom, kar slabo mi je od tega. Včasih moram igrati v bolečinah, ali ko me zapusti dekle, ko se ločim ...V tem športu igraš sam, tako da ne moreš kar reči trenerju, da se ne počutiš dobro, in naj nekdo igra namesto tebe," je govoril Bublik.

Bublik se s tenisom profesionalno ukvarja od leta 2016, samo s turnirskimi nagradami pa je doslej zaslužil že približno 1,25 milijona evrov.

Značke: tenis, sovraži, denar

Članki iz rubrike