stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
2 12.01.2020 15:49:38

JEZEN se je pritoževal SODNIKU, po porazu z Đokovićem pa je Rafa NADAL srbskim NAVIJAČEM namenil TE BESEDE! (video)

Profimedia
Teniška reprezentanca Srbija je zmagovalka prvega pokala ATP, ki je potekal v Avstraliji. V finalu je z 2:1 premagala Španijo.

Junak je postal Novak Đoković, ki je najprej premagal prvega igralca sveta Rafaela Nadala, nato pa je Srbiji prinesel še odločilno točko v igri parov. Z Viktorjem Troickim sta premagala Pabla Carrena Busta in Feliciana Lopeza s 6:3, 6:4.

Nadal je po porazu z Đokovićem govoril tudi o situaciji po sedmi igri prvega niza, med katero so bili po Špančevem mnenju srbski navijači preglasni. Ko je izgubil igro, se je pritožil pri glavnem sodniku Mohamedu Lahyaniju zaradi vpitja s tribun, zaradi česar si je prislužil še dodatne žvižge gledalcev, ki so večinoma bili na strani Srbije oziroma Đokovića. Nadal se je na to odzval z dvignjenim palcem. Sarkastično, seveda. "Publika je bila fantastična, toda včasih ljudje iz nekaterih držav ne razumejo, kako tenis funkcionira, mislijo, da je to nogomet. Spoštovanje mora biti, tega pa od dela publike tokrat ni bilo," je pozneje povedal Nadal.


Njegovo reakcijo med dvobojem si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI

Đoković je desetdnevno tekmovanje, na katerem je nastopilo štiriindvajset moštev, končal brez poraza oziroma z osmimi zmagami, Rafael Nadal, ki je novembra s Španijo postal zmagovalec Davisovega pokala, pa je Sydney zapustil z dvema porazoma.

Na pokalu ATP so si udeleženci razdelili 15 milijonov dolarjev ter točke za lestvico ATP, hkrati pa so zbrali 132.200 dolarjev za prizadete v katastrofalnih požarih v Avstraliji.

Članki iz rubrike